O casă perfect curată se menține cu serviciile de curățenie

În fiecare zi mă relaxez uitându-mă la case frumoase, cu suprafețe mici sau exagerat de mari. Le analizez cu atenție și observ fiecare obiect și felul cum este perfect poziționat. Chiar și un pled ce pare aruncat la întâmplare este strategic așezat acolo.

servicii de curatenie (1)

Picture 1 of 7


Decorurile frumoase ne fac să visăm cu ochii deschiși la cum ar fi dacă am putea să ne mutăm într-o casă nouă, la cum ți-ai petrece timpul în grădină sau ce mese ai organiza pentru cei mai buni prieteni în bucătăria ta deloc strâmtă, cu insulă și chiuvetă dublă. Ceea ce nu vezi niciodată în imagini este efortul depus pentru a întreține o astfel de casă, mai ales dacă vorbești de o locuință foarte mare, ca să nu mai pomenesc de curte casei, care pentru a fi impecabilă are nevoie de îngrijire permanentă, de tunderea și udarea gazonului, de toaletarea copacilor etc.

Doar gândul că mi-aș putea pierde fiecare weekend preocupându-mă îndeaproape de toate lucrurile astea și parcă mă apucă depresia. Poate dacă nu aș avea un job full time mi-ar plăcea să gospodăresc prin curte și prin casă, dar după 10-12-14 ore de muncă aș vrea să văd și eu super-femeia care plivește florile în fiecare săptămână, șterge geamurile vilei cu o suprafață utilă de 200 mp cel puțin în fiecare lună și mai face și mâncare în fiecare seară, dar nu oricum, ci într-o toaletă impecabilă, cu părul perfect coafat.

Ca și imaginile caselor perfecte, cred sincer că ar fi un vis minunat. Suntem oameni, nu suntem roboți și chiar și atunci nu cred că le-am putea face pe toate. Tocmai de aceea s-au inventat serviciile de curățenie, firme specializate care te ajută să ai casa perfectă curată, curtea milimetric tunsă și copaci cu coroana tăiată corect.

Apelând la servicii de curățenie, la firme precum Grand Concept Clean, puținul timp care-ți mai rămâne chiar îți rămâne pentru a te relaxa într-un interior curățat ca la carte, cu detergenți eficienți și cu unelte profesionale. Cu servicii de curățenie plătite chiar cred că aș putea găti ceva pusă la patru ace, doar pentru satisfacția mea de a mă simți o adevărată lady, și nu mi-ar displace deloc.

Dacă până nu de mult, femeia era bună doar de cratiță, societatea împingând-o să facă copii și să aibă grijă de ei, astăzi ea își dorește mai mult de la viață, vrea să fie mai mult decât o gospodină, râvnește și ocupă funcții de conducere, iar timpul ei este tot mai scurt pentru a mai întreține și întreaga casă. Pentru femeile amazoane din noi, pentru bărbații singuri, pentru oamenii de afaceri, pentru familiile ce pun mai mult preț pe timpul petrecut cu copii, prietenii, oamenii dragi din viața lor și nu pe firul de praf din colțul băii, serviciile de curățenie sunt într-adevăr răspunsul, cel puțin la această problemă.

În fond, cred că este pur și simplu minunat să ajungi la tine acasă și să găsești mocheta periată impecabil, geamurile atât de bine șterse că nici nu le observi, băile sclipind de curățenie, dezinfectate și pregătite să te relaxezi într-o cadă plină cu spumă și uleiuri esențiale.

Serviciile de curățenie sunt cea mai bună invenție pe care omul ar fi putut să și-o imagineze, nu-i așa?


Lasă un Comentariu...

*