Mutări mobilă – ce îți oferă Move Solutions

Mutări mobilă: Atunci când planificăm o mutare într-o casă nouă, există o serie de aspecte pe care trebuie să le luăm în considerare. ​​Spre exemplu,  în fazele inițiale ale mutării, toate bunurile pe care doriți să le mutați trebuie să fie împachetate și aranjate pentru o eficiență maximă: un timp scurt pentru mutare și o gestionare mai bună a bunurilor. 

Un alt aspect important, trebuie să aveți în vedere tipul obiectelor pe care trebuie să le ambalați. Spre exemplu, cărțile sau obiectele grele trebuie  împachetate în cutii mai înguste, pentru a evita spargerea sau deteriorarea lor în timpul manipulării.

Hainele, pe de altă parte, trebuie depozitate în cutii speciale de garderobă. De asemenea, pentru a evita pierderea obiectelor, vă recomandăm să etichetați fiecare cutie în care depozitați articolele care trebuie mutate. Totodată, dacă  obiectele nu vă mai sunt utile, sau credeți că altcineva va avea nevoie mai multă nevoie de ele, le puteți dona unei organizații și, astfel, economisiți spațiu la noua locație. Un alt factor important în deplasare este ambalarea. Ambalajul potrivit  asigură o protecție sporită pentru fiecare articol mutat. Iată care sunt etapele importante pentru o livrare fără probleme:  

  • ambalați obiectele în cutii de carton de calitate bună, folie cu bule sau materiale speciale din bumbac;
  • etichetați corespunzător cutiile pentru a le aranja mai ușor în noua casă;
  • demontați mobilierul fragil pentru a nu suferi daune în timpul transportului;
  • închiriați o mașină de transport potrivită cantității de marfă care trebuie mutată.

Pentru o relocare reușită, vă recomandăm să contactați experți în domeniu pentru a vă asigura că toate bunurile vor fi transportate în condiții optime și fără deteriorare.

Firma de mutări mobilă Move Solutions vă oferă servicii complete de mutare: materiale necesare pentru ambalare, transport și depozitare. Totodată, vă pune la dispoziție echipamente speciale pentru transportul mobilierului voluminos care nu poate fi transportat pe scări sau  cu liftul. Move Solutions dispune de un lift exterior de mobilă. Este un utilaj automatizat, capabil să transporte mobilă și alte obiecte grele sau voluminoase de la etajele superioare. Acest lift exterior pentru mobilier greu   poate fi manipulat de un singur șofer. Liftul exterior,  marca Klaas, de proveniență germană, este  montat pe un șasiu, Nissan Cabstar și poate ridica o greutate de până la 400 kg. Acesta poate ajunge la o înălțime de 30 m.

Un alt echipament oferit de Move Solutions este  pianoplanul. Acesta este un utilaj foarte util atunci când trebuie să cărați mobilier sau electrocasnice grele pe scări. El facilitează manipularea  tuturor acestor obiecte grele și voluminoase pe scări și poate transporta o greutate maximă de până la 600 kg. Pianoplanul, cunoscut și sub denumirea de „stair climber”, este echipat cu  sistem de control electric și are capacitatea de a ridica singur obiecte de pe sol. Este prevăzut cu chingi speciale pentru a transporta în siguranță mobilierul.

Move Solutions oferă, de asemenea, spații  de stocare temporară sau pe termen lung. Aceste spații de depozitare sunt de tip container maritim și au orificii de ventilație. În acest fel obiectele vor fi depozitate în condiții optime. Totodată, aceste depozite dispun de serviciu de pază 24/24h.

Dacă alegeți Move Solutions, nu doar că veți beneficia de servicii de mutare de calitate, dar veți avea de partea dumneavoastră și un partener de încredere. Indiferent de necesități, fie că este vorba de spații de depozitare, utilaje profesionale sau materiale de ambalare, Move Solutions este alegerea perfectă pentru o experiență sigură și bine gestionată. Pe scurt, dacă alegeți să colaborați cu Move Solutions, mutarea într-o casă nouă va fi una fără probleme și finalizată într-un timp mai scurt . 

Nu uitați! Move Solutions vă oferă servicii profesionale de mutări mobilă: ambalare și împachetare, așezarea mobilierului pe pozițiile indicate, demontarea și montarea oricărui tip de mobilier, transport și depozitare la prețuri accesibile. Cotațiile sunt gratuite! Contactează-ne pentru a dispune de o relocare eficientă și fără griji!

Lasă un Comentariu...

*