De ce să alegi un purificator de aer pentru locuința ta?

Un purificator de aer ar putea fi o bună soluție pentru locuința ta. Cei mai mulți dintre noi ne concentrăm aproape toată atenția asupra materialelor de finisare ale locuinței, iar mai apoi pornim cu avânt către amenajarea acesteia. Destul de puțin ne gândim la calitatea aerului pe care îl respirăm, deși acest lucru ar trebui să fie esențial, aerul fiind respirat tot timpul, fiind un element fără de care nu putem supraviețui.

Purificatorul de aer reușește să filtreze aerul poluat din încăpere și, deși nu ne vine să credem, în orice locuință aerul este mult mai poluat decât în exteriorul acesteia.

Când este recomandat să alegi un purificator de aer?

Un purificator de aer, precum este Meaco Hepa 47 x 5, ne este de folos tot timpul, însă atunci când unul dintre membrii familiei se confruntă cu alergii respiratorii, necesitatea produsului este mult mai mare. În camerele copiilor și nou-născuților, acest produs este un adevărat miracol, ferindu-i pe cei mici de riscurilor unor îmbolnăviri respiratorii. La fel de potrivit este și pentru bucătărie, dar și atunci când aveți un animal de companie. Purificatorul de aer  Meaco Hepa 47 x 5 nu este ca orice alt produs din piață, ci beneficiază de un sistem multiplu de purificare: prefiltru pentru filtrarea particulelor mari, filtru Hepa pentru filtrarea particulelor de până la 0,3 microni, filtru de cărbune activ pentru eliminarea mirosurilor. De asemenea, beneficiază și de un sistem de ultraviolete combinat cu sistem fotocatalitic ce poate distruge virusuri, bacterii și microbi, dar și de un ionizator pentru neutralizarea particulelor de praf. Toate aceste lucruri contribuie în mod hotărâtor la protejarea sănătății celor din familie. 

Avantajele unui purificator de aer din brandul (Alecoir):

  1. Contribuie la menținerea unui aer de calitate – se spune că în interiorul oricărei locuințe aerul este de până la 5 ori sau chiar cu mult mai mult mai poluat decât cel din exterior. De aceea, utilizarea unui astfel de produs contribuie la filtrarea aerului și astfel, toți cei ce locuiesc în casă vor putea respira un aer mai curat și mult mai sănătos.
  2. Elimină mirosurile neplăcute – un purificator de aer Maeco Hepa 47 x 5 beneficiază de un filtru de cărbune activ pentru eliminarea mirosurilor. De aceea, poți așeza acest purificator chiar în bucătărie, eliminând astfel mirosul de mâncare. De asemenea, contribuie la neutralizarea fumului de țigară și acest lucru este mai mult decât important, mai ales pentru o locuință unde se fumează.
  3. Un purificator de aer te scapă de praf – acesta este un alt mare avantaj al unui astfel de produs. Beneficiază de un ionizator pentru neutralizarea particulelor de praf, astfel că vei avea mai puțin timp petrecut pentru ștergerea prafului, atunci când faci curățenie.
  4. Elimină bacteriile și virusurile din încăpere, astfel că pericolul de îmbolnăvire este mult mai mic. Grație sistemului fotocatalitic, combinat cu cel de ultraviolete, am putea spune adio virusurilor, bacteriilor sau microbilor din aer, astfel că vom putea respira un aer mai curat și mult mai sănătos, fiind feriți de îmbolnăviri.

Lasă un Comentariu...

*