De ce am ales să încerc IQOS? 5 păreri despre dispozitiv

Cu toții am auzit probabil de IQOS și știm de asemenea că reprezintă o alternativă la țigările clasice. De aceea, am ales să încerc dispozitivul IQOS acasă.

Obișnuiesc să fumez destul de mult, atât acasă, cât și la serviciu. Indiferent de locul în care mă aflu abia aștept să aprind o țigară pentru a-mi liniști setea de nicotină. Cu toate acestea, recunosc că nu îmi place mai deloc să fiu nevoit să ies afară din casă, să întrerup o conversație recent începută într-un restaurant sau să cobor mai multe etaje atunci când sunt la birou pentru a ajunge în locul pentru fumători. Și cel mai rău este acasă, atunci când trebuie să renunț la statul la televizor doar de dragul unei țigări aprinse. Recunosc, mi-e incomod și de aceea, am zis să încerc dispozitivele IQOS și să văd dacă mă pot acomoda cu gustul rezervelor sale, cu  arome destul de diferite.

Am auzit despre IQOS și beneficiile pe care le oferă: fără fum, scrum și cu mai puțin miros în spațiile închise. Este o variantă alternativă la fumatul clasic, rezervele HEETS fiind din tutun, însă grație tehnologiei HeatControl tutunul este încălzit la 350 grade Celsius și nu la 800 de grade Celsius precum este cazul țigaretelor obișnuite.

Libertatea de a fuma în casă m-a determinat să îl încerc și iată ce experiențe am petrecut:

  1. Gust diferit față de țigările clasice, însă destul de plăcut. Încă de la primele mele încercări, atunci când am reușit să potrivesc HEETS-ul în dispozitiv mi-am dat seama de acest lucru. Cunoșteam dispozitivul de la colegii de serviciu, ca atare știam cum anume se folosește și mai ales cum să eviți să pufăi dintr-un dispozitiv neîncărcat. Ceea ce m-a surprins cu adevărat a fost că puteam să îl folosesc în locuință și că nici măcar hainele nu mai miroseau a fum.
  2. Poți face parte din tabăra fumătorilor, dar și din tabăra nefumătorilor! Dacă ești fumător cu siguranță nu îți place să renunți la pauzele de țigară. Ca atare, fie că ești la serviciu, fie că te afli acasă, mai mult ca sigur poți opta fie să folosești dispozitivele IQOS în casă, fie să le folosești afară, putând sta alături de persoanele dragi sau reușind să finalizezi o discuție deja începută. Ca atare, te poți bucura de această dată și de compania persoanelor care nu fumează.
  3. Dacă îl încerci trebuie să ai mereu grijă ca dispozitivul să fie încărcat. Indiferent unde te afli, fie că ești acasă, fie la serviciu, trebuie să te asiguri că dispozitivul IQOS este încărcat. În cazul în care se descarcă nu vei mai putea folosi niciun HEETS, indiferent cât de multă poftă ai avea. Ar fi bine să ai la tine întotdeauna încărcătorul portabil încărcat și astfel vei evita astfel de situații neplăcute pentru tine.
  4. Poți economisi – primele zile alături de IQOS au fost pentru mine destul de intense, atunci când mă gândesc cât de multe experimente aș fi vrut să fac. Aș fi vrut să testez toate gusturile și aromele HEETS-urilor și să nu pierd nimic din ceea ce ar fi trebuit să știu. Cu toate acestea, mai spre finalul perioadei, atunci când am cunoscut experiențele IQOS îndeaproape nu mai sunt tentat să încerc un HEETS nou atât de des. Știu totul despre acest dispozitiv, îmi place gustul, însă mai ales că am libertatea de a-l încerca oriunde și oricând, cred că pot face și mai multă economie.
  5. Aer proaspăt în locuință! Mă așteptam că dacă voi încerca IQOS va trebui să aerisesc mai des. Cu toate acestea, aerul din locuință nu este deloc afectat de obiceiurile mele și ca atare nu sunt nevoit să aerisesc neîncetat. Perdelele și draperiile tale nu vor avea de suferit, vor mirosi mereu la fel de bine, cel puțin ale mele sunt ținute la distanță de fumul de țigară.

Și da, astăzi continui cu IQOS și mă bucur că îl pot folosi în casă.One Response to “De ce am ales să încerc IQOS? 5 păreri despre dispozitiv”

Read below or add a comment...

  1. Niky Stanciu says:

    Folosind Iqos nu doar ca te bucuri de beneficiul de a fuma in casa si de a nu mai imbacsi peretii cu miros de tigara, ci si de beneficiul de a fuma oricand oriunde cat de putin. Pentru mine doua fumuri ma racoresc si datorita acestui dispozitiv am inceput sa fumez mai putin, in ciuda a tot ceea ce apare pe la tv in ultimul timp.

Lasă un Comentariu...

*