Cum să îți organizezi dulăpiorul cu accesorii? Iată 4 idei foarte utile!

Orice femeie are nevoie de un spațiu al locuinței care să fie doar a ei, de care să se poată bucura ori de câte ori dorește să se simtă răsfățată. Și cum accesoriile reprezintă punctul forte al oricărei femei, ar trebui să luați în calcul organizarea unui dulăpior în care acestea să poată fi așezate frumos, bine rânduite, astfel încât să poată fi alese ușor și asortate ținutei perfecte.

În dulăpiorul unei femei se regăsesc foarte multe lucruri, dressingul său pare a fi uneori neîncăpător, regăsindu-se aici atât haine, pornind de la cele casual și până la cele sofisticate, un număr uriaș de pantofi, sandale, dar și foarte multe accesorii. Și toate aceste lucruri, așezate pe o foaie de hârtie, par a pune în dificultate pe aproape oricine, de aceea, mai mult ca sigur ar fi bine să gândești cu atenție modul în care vei crea fiecare parte din acest spațiu și astfel să poți așeza cum se cuvine fiecare obiect din garderobă.

Și pentru că accesoriile, bijuteriile, precum și aceste coliere și pandantive  reprezintă aproape întreg universul unei femei, iată mai jos 4 idei practice care te vor ajuta să îți organizezi cât mai bine dulăpiorul de accesorii: 

1. Dacă ești iubitoare de ceasuri, încearcă să le păstrezi acestora un sertar special. Aceste ceasuri fossil de damă se regăsesc într-o gamă extrem de variată, așa că mai mult ca sigur le vei avea în colecția ta. De aceea, ar fi bine să le păstrezi un spațiu cât mai generos. Un ceas poate fi asortat destul de ușor la orice tip de îmbrăcăminte pe care o vei alege. De aceea, cele mai multe femei devin adevărate colecționare de ceasuri. Pentru că reprezintă niște accesorii prețioase, ar fi bine să le dedici un sertar separat, nu foarte mare, dar în care să poată fi păstrate fără nicio problemă.

2. Bijuteriile vor putea fi păstrate într-o cutie de bijuterii, astfel că veți fi nevoite să îi faceți loc în dulapul cu accesorii. Încearcă să cumperi o cutie de bijuterii cât mai încăpătoare, eventual frumos compartimentată, astfel încât să poți așeza cerceii la cercei, lănțișoarele la locul lor și inelele și colierele separata.

3. Eșarfele – nicio femeie nu se desparte de o colecție generoasă de eșarfe. Ele vor putea fi așezate frumos, bine împachetate într-o zonă separată de colecțiile de lux prezentate mai sus. Dacă spațiul permite, ar fi bine să le așezi unele lângă celelalte, în caz contrar poți alege un inel din material plastic pe care să le rânduiești cât mai frumos.

4. Curelele – subțiri sau mai late, elegante sau nu, curelele vor putea fi așezate frumos într-un compartiment separat al dulapului cu accesorii. Ar fi indicat să le rulați și să le așezați unele lângă celelalte, putând astfel să fie alese mult mai ușor, în funcție de ținuta pe care o veți purta.

 Dulapul de accesorii trebuie să facă parte din dressing-ul tău și astfel toate obiectele vor putea fi găsite într-un singur loc. Modul de compartimentare al acestui dulăpior este foarte important, aceste obiecte având nevoie de spații mai mici, dar mai numeroase.

 

Lasă un Comentariu...

*