5 trucuri pentru o casă pentru fumători

Petrecem ore în șir la serviciu, alergăm din loc în loc pentru a ne duce la îndeplinire toate task-urile de peste zi, mergem la cumpărături, iar la finele zilei avem senzația că ne aflăm într-o cursă contracronometru, care nu se mai termină. Și de ce? Pentru că urmează o nouă zi, la fel de încărcată ca și cea din urmă. De aceea, atunci când ajungem acasă ne dorim să lăsăm la ușa de la intrare regulile de altădată, să uităm de tot ceea ce am făcut pe parcursul a peste 12 ore de când am plecat de acasă și să ne simțim bine.

Casa noastră trebuie să fie căminul nostru, locul în care ne putem redobândi energia pierdută, dar și locul special creat pentru ca toți membrii familiei să se regăsească și să poată beneficia de un colț doar pentru ei, fie că este vorba despre camera proprie, fie despre o altă zonă din locuință. Așa este și cazul unui fumător. Adesea, acesta își dorește să fie tolerat de toți cei ai casei pentru că a avut o zi plină sau pur și simplu pentru că dorește să se relaxeze la televizor. Și pentru ca toate aceste lucruri să fie posibile, iată mai jos 5 trucuri pentru o casă pentru fumători:

  1. Încearcă IQOS, un dispozitiv revoluționar, așa după cum poți observa și aici care doar încălzește tutunul și nu îl arde. Acesta se folosește cu ajutorul unor HEETS-uri, acele produse care seamănă cu țigările clasice ce sunt introduse în dispozitiv și sunt încălzite la o temperatură de 350 grade Celsius. Dacă vei folosi IQOS te poți considera o persoană fericită, acesta nu scoate fum, nu are un miros neplăcut și nici urmă de scrum. Într-un cuvânt, îl poți folosi oriunde, fie că ești acasă, în living, fie că te afli la film, la o petrecere sau chiar într-un restaurant, acolo unde fumatul este interzis. Iar casa ta va beneficia de același miros proaspăt.
  2. Construiește o extensie a casei unde să se poată fuma – iată o altă variantă pe care ai putea să o încerci. O extensie a casei ar putea fi transformată într-un loc pentru fumători, mai ales dacă obișnuiești să primești multe vizite din partea prietenilor tăi. De exemplu, ai putea să transformi terasa într-un loc în care se fumează, dar nu uita să adaugi aici anumite lucruri pentru confort, așa cum sunt dispozitivele de căldură din timpul iernii sau chiar să o închizi pentru a fi ferit de ploaie sau zăpadă. Fiind o zonă exterioară, mai mult ca sigur nu te va afecta deloc nici pe tine și nici pe ceilalți membri ai familie.
  3. Folosește un absorbant și un neutralizator pentru fumul de țigară – dacă totuși dorești să fumezi în casă, alege cel puțin o cameră care să se închidă bine și care să beneficieze de aerisire. Cu toate acestea, poate că ar fi bine să folosești absorbant și un neutralizator pentru fumul de țigară. Acesta are rolul de împrospăta aerul din încăpere și de a neutraliza mirosul de țigară.
  4. Purificatorul de aer, o altă variantă prin care poți ține la distanță fumul de țigară. Acest produs are o serie întreagă de calități. De exemplu, ai putea alege un purificator de aer pentru a ține la distanță bacteriile sau virușii. De asemenea, acest produs este ideal pentru o locuință unde se fumează, având puterea de a reține orice urmă de fum sau de miros. Cu toate acestea, este recomandat să nu faci exces și să fumezi cât mai puțin în interiorul locuinței, mai ales dacă unii dintre membrii familiei nu fumează sau sunt copii.

Toate acestea sunt soluții benefice pentru o casă pentru fumători. Dintre toate, alege cele mai sigure și sănătoase variante, atât pentru tine, cât și pentru ceilalți membri ai familiei.

 

Lasă un Comentariu...

*