5 motive pentru instalarea unui sistem de securitate pentru compania ta

Un sistem de securitate înseamnă mai mult decât siguranță, acesta este definit ca fiind cea mai bună măsură de prevenție pe care o poți lua pentru compania ta. Pe de o parte, o astfel de investiție te ajută să previi acte de vandalism îndreptate spre unitatea ta, iar pe de altă parte să protejezi cu adevărat bunurile existente aici, ba chiar și să ai în vedere productivitatea muncii.

Un sistem de securitate se instalează ușor și destul de repede de către specialiștii https://www.sbtgroup.ro/ și se adresează atât companiilor mari, cât și celor de mici dimensiuni sau startup-urilor. Cu ajutorul său vei supraveghea în timp real ce se întâmplă în interiorul companiei tale, pornind de la birouri și până la spații de depozitare. Ca atare, îți vei crea un mediu sigur de lucru pentru tine și pentru angajații tăi.

Iată mai jos 5 motive pentru instalarea unui sistem de securitate pentru compania ta:

1. Prevenirea actelor de vandalism și reducerea furturilor

Adesea, companiile sunt expuse unor acte de vandalism. De aceea, se încearcă pe zi ce trece să se găsească cele mai bune soluții pentru ca astfel de fapte să nu mai existe. Cu toate acestea, nu putem să scăpăm definitiv de un asemenea risc și de aceea, ne îndreptăm atenția spre montarea unui sistem de securitate, mai ales atunci când avem un business pe care l-am creat cu greu. Instalarea unui sistem de securitate înseamnă o măsură eficientă de monitorizare care va reduce considerabil spargerile, va diminua furturile de bunuri fizice, ba chiar și intelectuale. De exemplu, prin montarea unui sistem de supraveghere video vei putea beneficia de imagini în timp real și astfel vei ști cine pătrunde în interiorul unității tale, dar și dacă angajații au în vedere săvârșirea unor fapte care ți-ar putea aduce un prejudiciu.

2. Imagini în timp real

Mai ales atunci când ești antreprenor nu poți sta tot timpul la birou, aflându-te în numeroase discuții și întâlniri. Cu toate acestea, te preocupă și ce se întâmplă cu business-ul tău. De aceea, ai putea să optezi pentru montarea unui sistem de securitate video care să îți ofere anumite imagini în timp real. Vei putea monitoriza de la distanță tot ceea ce se întâmplă la birou atunci când tu nu ești prezent.

3. Dovezi penale

Dacă totuși ai trecut printr-un act de vandalism, cu ajutorul sistemului de securitate ce beneficiază și de camere de supraveghere video ai putea face dovada mai ușor faptelor penale comise și îndreptate spre compania ta, reușind astfel să recuperezi și prejudiciul creat. Potrivit Codului Penal, autorul beneficiază de prezumția de nevinovăție, așa că trebuie să dovedești în instanță prin probe și mărturii că a săvârșit o infracțiune îndreptată împotriva firmei tale.

4. Monitorizare profesională

Prin montarea unui sistem de securitate, compania ta va fi monitorizată profesional și asta pentru că acesta cuprinde montarea de senzori pentru uși și ferestre, de senzori de mișcare, fie pentru interior, fie pentru exterior, camere de securitate, sirene sau alarme, semnalizare grafică și autocolante pentru ferestre. Ori de câte ori sistemul identifică un incident de securitate, compania care se ocupă cu monitorizare va lua imediat legătura cu tine pentru a observa ce se întâmplă și pentru a preveni anumite acțiuni grave.

5. Productivitatea angajaților și reducerea costurilor de asigurare

Dacă vrei să ai parte de angajați implicați în activitățile companiei tale, dar mai ales de creșterea eficienței de lucru, uneori nu ai nevoie decât de instalarea unui sistem de supraveghere video. S-a constatat deja că ori de câte ori angajații sunt monitorizați, aceștia lucrează mai mult.

În plus, instalarea unui sistem de securitate ar putea însemna costuri mai mici pentru cheltuielile generate de asigurare.

Așadar, un sistem de securitate nu te protejează doar la exterior – de furturi sau spargeri, ci și la interior, crescând productivitatea de lucru, acestea fiind investiții inteligente, dar mai ales sigure pentru afacerea ta.

Dacă ai nevoie de montarea unui sistem de securitate, apelează cu încredere la serviciile: https://www.sbtgroup.ro/

Lasă un Comentariu...

*