5 Idei de înfrumuseţare pentru aspectul casei

Micile schimbări din interiorul sau exteriorul casei ne fac să ne bucurăm mai mult de aspectul și confortul locuinţei. Astăzi, îți propunem câteva îmbunătățiri cu un efect vizibil pentru imaginea casei la care nu te-ai fi gândit și care nu sunt deloc costisitoare.

Idei pentru înfrumusețarea casei

La început de toamnă, majoritatea dintre noi facem câteva schimbări acasă din dorința de a ne asigura un confort sporit în timpul iernii. Ceea ce îți propunem nu îți ca consuma mult timp, însă efectul este unul garantat!

Izolează fonic locuința. Izolarea fonică te va ajuta să ai parte de liniște în confortul casei deoarece materialele izolante atenuează zgomotele. De asemenea, o dată izolată fonic casa te vei putea bucura de o temperatură optimă în casă. Pe timp de iarnă nu vei mai avea probleme cu scurgerile de căldură, iar vara locuința ta va fi mai răcoroasă. Izolarea locuinței este recomandată atât dacă locuiești la casă, cât și la apartament.

Reamenajează aleea din curte. Pe timp de iarna nu te vei mai putea bucura de frumusețea întregii curți, așa că cel mai bine da-i un aer proaspăt drumului de lângă casa până la poartă. Pavează-l cu un model de pavele rezistent împotriva frigului și înghețului sau fă o alee din beton împrejmuită de un gard viu.

Închide-ți terasa. Un model de uși glisante și pliante îți va scoate din anonimat aspectul terasei. Fie că optezi pentru închiderea unei terase de vară din curtea casei sau chiar pentru partea din interior a balconul apartamentului, ușile glisante îți vor aduce un plus de căldură și lumină naturală. Faptul că sunt confecționate din profile din aluminiu, ușile glisante îți vor aduce un plus de confort, stabilitate și rezistență chiar și pentru vitraje de mari dimensiuni.

Vopsește ramele geamurilor. Dacă tot a venit toamna oferă o imagine nouă și geamurilor de acasă. Efectul este unul vizibil instantaneu. Alege o culoare care să se potrivească cu nuanța pereților casei, dar și o culoare caldă care să îți aducă un plus de confort. Poți opta pentru nuanțe precum gri, bleu, arămiu sau chiar galben.

Schimbă imaginea dressing-ului. Am trecut deja la garderoba de toamnă-iarnă, așa că ar fi numai bine să faci o schimbare și în dressing. Dacă ai mai multe șifoniere în casă, însă nu ai un loc special amenajat drept dressing, ar trebui să știi că rolul acestuia este de a-ți maximiza cât de mult se poate spațiul util din casă, toate piesele vestimentare și încălțămintea fiind într-un singur loc. Te va ajuta să te organizezi mult mai bine și să nu mai pierzi în fiecare zi timp să îți alegi ținuta pe care să o îmbraci.

Bineînțeles că acestea nu sunt singurele schimbări pe care le poți face acasă. Încearcă să îmbunătățești aspectul oricărui lucru pe care îl găsești de folos în curte sau în casă.


Lasă un Comentariu...

*