4 produse de care ai nevoie în locuință și care fac bine aerului

Fiecare dintre noi ne interesăm de alegerea celui mai bun tip de pardoseală, de  un mobilier cât mai cochet, care să se asorteze perfect cu liniile de decor ale locuinței. Avem în vedere schițe de design sofisticate, ne gândim la amenajarea grădinii fără de cusur. Sistemele de termoizolație sunt și ele foarte apreciate și ne preocupă destul de mult. Cu toate acestea, calitatea aerului din locuința noastră are de fiecare dată de suferit. Și acest lucru pentru că nu punem accent pe alegerea unor produse de calitate, care să ne ajute să respirăm cel mai curat aer, cu calități deosebite, care să ne mențină perfect sănătoși.

Calitatea aerului din încăpere are mult de suferit, potrivit cercetătorilor. Respirăm un aer afectat de multe bacterii și microbi, ba mai mult decât atât ne chinuim să respirăm un aer foarte cald atunci când afară este caniculă.

Iată mai jos 4 produse de care ai nevoie în locuință și care fac bine aerului:

  1. Aerul condiționat, pe care îl poți regăsi aici este foarte util mai ales în zilele caniculare de vară. Poți opta pentru un aer condiționat mobil, pe care îl poți monta foarte ușor și care asigură un confort ridicat în încăpere și mai ales o temperatură optimă. Temperaturile crescute ne afectează destul de mult și de aceea este bine să luăm în calcul o astfel de opțiune. Este bine totuși să alegem un aer condiționat de cea mai bună calitate, care să ne ofere condiții maxime de confort/
  1. Umidificator, precum este acesta este foarte util și ajută la menținerea unui aer de calitate în locuință. Știm cu toții că într-o locuință în care există o umiditate ridicată, pereții casei vor fi afectați de igrasie sau mucegai. Acest produs combate apariția umezelii și implicit afectarea pereților cu igrasie și răspândirea de bacterii. Cu ajutorul unui astfel de produs aerul din încăpere va fi mai curat, iar cei ce locuiesc aici vor fi feriți de bacterii. Este foarte util ca pentru măsurarea umidității din interiorul locuinței să se folosească un higrometru. Prin filtrul produsului, aerul va fi filtrat de microbi și apoi va ajunge înapoi în locuință.
  1. Dezumidificator – acest produs este util pentru menținerea unor valori optime pentru umiditatea din încăpere. Nimănui nu îi place să respire un aer prea uscat, acesta determinând serioase probleme ale aparatului respirator, ba chiar și astm. Cu ajutorul unui dezumidificator, aerul pe care îl respirăm va fi conform nevoilor noastre, nu foarte uscat, dar nici foarte umed, iar microbii din încăpere vor fi alungați definitiv. Prețul unui astfel de produs nu este foarte crescut.
  1. Neutralizator de mirosuri – pentru a alunga definitiv mirosurile neplăcute și foarte grele din încăpere este bine să folosești un astfel de dispozitiv. Acesta alungă până și fumul de țigară, mirosuri determinate de descompunerea anumitor obiecte, de mucegai, ba chiar și mirosurile determinate de incendii.

Lasă un Comentariu...

*