27 de modele inedite de gard! Vezi ce ce poartă!

Unei locuințe nu îi stă niciodată bine fără un gard atent realizat. De aceea, vă prezentăm câteva modele de gard, pentru o casă mai admirată ca niciodată.

01

Picture 1 of 27

În acest an se poartă gardurile din piatră sau lemn. Combinațiile ce pot fi făcute cu ajutorul pietrei naturale sunt de-a dreptul surprinzătoare.

Un mare plus îl au și gardurile care combină piatra cu elemente verzi sau cu lemnul, bucăți de cherestea bine lucrate, lăcuite în culori naturale, astfel încât totul stârnește admirația trecătorilor.

Construcția gardului are loc de obicei la sfârșit, atunci când nu mai este nevoie ca mașinile mari să pătrundă cât mai aproape de locuință pentru furnizarea unor materiale de construcție grele. De aceea, cei mai mulți dărâmă gardul provizoriu și se gândesc să îl amenajeze pe cel permanent, cel care să se încadreze perfect în elementele arhitecturale ale zonei, dar și cel care să se potrivească locuinței, dar și tendințelor construcțiilor moderne.

Pe lângă avantajul delimitării proprietății de cea a vecinilor și ferirea de ochii curioșilor, gardul mai are un atribut – acela al designului. De aceea, nu trebuie nici să ieșiți foarte mult din tipare, dar nici să construiți ceva mult prea comun.

One Response to “27 de modele inedite de gard! Vezi ce ce poartă!”

Read below or add a comment...

  1. Enculescu says:

    Frumos

Lasă un Comentariu...

*