4 motive ca să alegi o șurubelniță electrică

Fiecare dintre noi, mai ales dacă locuim la casă, am avut la un moment dat ceva de reparat, construit, renovat. Și pentru că aceste lucrări nu sunt cele mai simple de făcut, fie am apelat la priceperea meșterilor, fie pur și simplu am ales să achiziționăm cele mai bune ustensile, care să ne ajute în demersul nostru.

surubelnitaUneori, chiar și prea multă pricepere reușim să realizăm anumite etape constructive greu de făcut. Și acest lucru pentru că avem ambiție, perseverență și mai ales pentru că ne bazăm pe ajutorul unor ustensile sau scule de înaltă performanță.

Iată mai jos 4 motive pentru care să alegi o șurubelniță electrică:

1. O astfel de șurubelniță electrică, pe care o poți regăsi aici, este foarte ușor de folosit și mai ales poate pătrunde în locuri greu accesibile. Ca atare, atunci când trebuie să înșurubezi ceva într-un loc nu foarte la îndemână ai putea apela la această șurubelniță electrică, fiind mult mai ușor de strecurat în locuri pretențioase din acest punct de vedere. Poziția mânerului poate fi schimbată extrem de ușor, iar acest lucru permite desfășurarea lucrărilor chiar și în condiții mai dificile.

2. Beneficiază de o putere mare de înșurubare. Acest lucru reduce considerabil de mult timpul de înșurubare, astfel că o lucrare pe care o aveți în plan se va finaliza mult mai rapid și mai ușor decât v-ați imagina vreodată. Momentul de torsiune al mașinii de înșurubat poate fi realizat în șase trepte, puterea fiind mult mai optim de transmis.

3. Garantează un timp de lucru îndelungat – grație acumulatorului electric, șurubelnița electrică poate fi utilizată un timp foarte lung, nefiind nevoie de conectarea acesteia la priză pentru a fi încărcată. Și dacă există suspiciunea că prin acumulatorul electric va fi mai greu de manevrat, acest lucru poate fi contrazis, acumulatorul având o greutate destul de redusă. De asemenea, cel ce folosește această șurubelniță electrică va putea observa care este statusul acestei ustensile, având un afișaj destul de bun.

4. Luminează piesa de lucru – șurubelnița electrică are numeroase beneficii. Cel ce o folosește va fi încântat mai mult ca sigur și de faptul că poate observa piesa de lucru, aceasta beneficiind de o lumină LED suficient de puternică care să îi permită să lucreze în condiții de maximă siguranță, înșurubând bine piesa de lucru. Beneficiază în același timp și de un afișaj integrat al direcției de rotație, mai exact cu ajutorul acestei funcții veți ști cât mai bine dacă mișcarea de înșurubare aleasă este spre dreapta sau spre stânga.

Toate aceste caracteristici transformă o șurubelniță electrică într-un aliat de nădejde pentru cei ce realizează astfel de etape de lucru, fie în mod frecvent, fie atunci când apar anumite lucrări în locuință.

Lasă un Comentariu...

*