3 exemple de clădiri care asigură cele mai înalte standarde de locuire în industria ospitalității. Ce au în comun?

Cât privește domeniul rezidențial, al construcțiilor familiale, știm care sunt așteptările beneficiarilor, mai ales că aici mulți dintre ei intenționează să locuiască o viață întreagă. Însă când vine vorba de industria ospitalității, industria turismului, fie ele de relaxare sau de business, care sunt principalele cerințe ale clienților?

Intimitate, confort și servicii impecabile, acestea sunt atributele care trebuie să definească acest domeniu și pe care clienții și le doresc să le regăsească fie că vorbim despre o locație din România sau una din Marea Britanie, de exemplu.

De partea cealaltă, pentru investitorii în unități de cazare primează aspecte precum costurile minime de administrare a clădirilor, care să permită finanțarea unor servicii superioare, soluțiile de arhitectură și design atractive care să atragă atenția clienților și siguranță din toate punctele de vedere. Astfel, materialele de construcție utilizate în realizarea celor mai de succes hoteluri joacă un rol foarte important în asigurarea tuturor acestor condiții.

Iar în cele ce urmează, concret, îți vom prezenta trei exemple de unități hoteliere de succes care au un lucru în comun: eficienta energetica si materiale de zidărie premium furnizate de YTONG.

1. Hotelul Sky Blue este amplasat la o mică distanță de Ploiești și face parte dintr-un centru de activități de recreere și evenimente. Hotelul este destinat clienţilor business şi celor interesaţi de turismul de wellness şi sănătate. O construcție metalică existentă, reconvertită, și o construcție pornită de la zero compun acest hotel, dezvoltat în jurul unei curți interioare ce cuprinde o piscină, terasă de vară și alte multe spații verzi menite să creeze un cadru peisagistic extrem de atrăgător.

Cu siguranță aspectul plăcut al întregii locații a fost una din cerințe, însă obiectivul principal urmărit de arhitecți a fost obținerea unui consum energetic minim. De aceea, toate materialele de construcție alese au respectat acest deziderat. Și dacă pe acoperișul hotelului au fost montate panouri solare, care nu sunt vizibile de la nivelul solului, pentru realizarea pereților a fost ales produsul care oferă cel mai înalt coeficient de izolare termică la nivelul zidăriei, respectiv blocurile de zidărie YTONG.

hotel-sky-blue
2. Un alt proiect inedit, devenit simbol al orașului Manchester, este clădirea Beetham Tower. Clădirea mai este denumită și Hilton Tower, cu toate că a fost gândită și cu o componentă rezidențială și de office. Hotelul Hilton ocupă 22 de etaje din cele 47 ale celei mai înalte clădiri din Marea Britanie, din afara Londrei. Clădirea Beetham are 167 de metri, depășind cu 30 de metri – echivalentul a zece etaje – cea mai înaltă clădire din România.

Hilton Manchester Deansgate Hotel are 259 de camere care oferă cea mai înaltă calitate a serviciilor pentru turiștii care îi trec pragul. Blocurile de zidărie YTONG au fost preferate aici pentru greutatea redusă care nu încarcă structura și permite construcții pe verticală. De asemenea, utilizarea soluțiilor YTONG pentru pereții de compartimentare a conferit constructorilor un plus de siguranță la incendii, dar și o izolare fonică mai bună.

hilton-manchester-deansgate-hotel
3. Hotel Four Seasons din Shanghai este un etalon în asigurarea unor condiții de lux pentru oaspeții săi. Amplasat în inima centrului istoric al Shanghaiului, această clădire cu 37 de etaje, camere, servicii de lux și facilități precum centre de SPA somptuoase ori o selecție amplă de restaurante renumite este cu adevărat un vârf de lance în industria turismului. În plus, acesta devine un model și când vine vorba de materiale de construcție premium utilizate.

Zidăria YTONG, la care specialiștii au recurs, asigură oaspeților un confort superior, datorită faptul că este naturală și minerală 100%, permițând reglarea nivelului de umezeală la interior. Totodată, nu trebuie pierdut din vedere nici faptul că materialele de construcție utilizate au permis eficientizarea costurilor de administrare ale clădirii. Mai departe, proprietarii putându-și concentra toate eforturile pe serviciile oferite clienților, transformând timpul petrecut aici într-o experiență memorabilă pentru fiecare din cei care aleg să treacă pragul unuia din cele mai renumite hoteluri.

hotelul-four-seasons-din-shanghai

One Response to “3 exemple de clădiri care asigură cele mai înalte standarde de locuire în industria ospitalității. Ce au în comun?”

Read below or add a comment...

Lasă un Comentariu...

*