Tonuri glamour

Poate cea mai glamour, în tendinţe nuanţă atunci când vrei să ai o locuinţă cu un aer sofisticat şi plin de strălucire este negrul.

Deşi o nuanţă extravagantă, aceasta este plină de mister şi îşi poate găsi strălucirea dacă acestuia îi este complimentată o nuanţă de roz vibrant, dar doar ca mici accente.

Asociind aceste nuanţe versatile îţi poţi transforma casa într-una glamour, care să ofere atmosfera mult dorită de fiecare dintre noi.

Negrul în combinaţie cu accente roz puternice conferă un dinamism aparte, dar şi o sporire a imaginaţiei şi a creativităţii.

Dacă nu eşti un adept al rozului, nu te îngrijora, efectul glamour se poate obţine la fel de bine, poate chiar într-un mod mai rafinat prin combinarea negrului cu accente auri sau arginti, pentru un plus de strălucire.

Desigur ca vorbim de aceste nuanţe în ceea ce priveşte decoraţiunile interioare nu nuanţa pereţilor. Pentru a putea aborda acest stil, cel mai indicat este să alegi ca pereţii tăi să fie albi, pentru a nu părea o încăpere închisă şi sumbră.

Albul este o nuanţă permisivă, aşa că puteţi alege să aveţi o canapea din catifea neagră, căreia să-i adaugi un fotoliu din acelaşi model doar că pe o nuanţă de roz, auriu sau argintiu.

Poţi face acest lucru şi la masă, adăugând un singur scaun dintr-una din aceste nuanţe pentru a scoate din anonimat masa ta.

Poţi să optezi doar pe mici accente din aceste nuanţe de auriu, argintiu sau roz, cum ar fi: ceasuri, rame foto, ghivece de flor, lumânări, flori decorative, tablouri sau alte elemente de decor.

În cazul în care nu îţi doreşti să ai un contrast atât de puternic între alb şi negru poţi alege ca culorile de fond să fie în tonuri pale de bej, gri sau roz pudrat, în tim ce cele care vor susţine acest caracter glamour vor fi mobilierul şi corpurile de iluminat în nuanţe de negru, argintiu, auriu sau roz.

Un alt element care inspiră acest aer glamour este tapetul, acesta poate să fie în nuanţa de contrast aleasă de tine, dar foarte important este modelul, acesta trebuie să caracterizeze şi să complimenteze locuinţa şi stilul pe care aţi ales să mergeţi, unul modern sau unul cu tendinţe clasice.

Aceste nuanţe de contrast sunt binenţeles opţionale, puteţi la fel de bine să alegeţi movul, roşu, albastru sau verede, care sunt nuanţe vibrante, dar şi foarte liniştitoare.

Indiferent de nuanţele alese, în funcţie de preferinţele fiecăruia este foarte important să nu exagerezi cu acestea pentru a nu-ţi transforma locuinţa într-un spaţiu obositor cu aspect de carnaval în care să nu te regăseşti.

Păstrează proporţiile şi cu siguranţă rezultatul va fi cel pe care ţi l-ai dorit atât de mult.

Mult succes la decorat!

Lasă un Comentariu...

*