Tendințele anului 2017 în designul interior

Vrei să fii în tendințe în anul 2017 în ceea ce privește amenajarea casei tale? Am pregătit pentru tine o listă cu top 5 tendințe ale anului ce vine. Iată ce nu trebuie să lipsească sub nicio formă din casa ta:

1.Verdele închis. Dacă anul acesta s-a purtat stilul marinăresc, mai exact tonurile de albastru și imprimeurile în dungi, anul viitor verdele închis va fi vedeta. Dacă te-ai gândit să adopți un stil minimalist pentru amenajarea interioară a casei tale, cu tonuri neutre, verdele este pata de culoare care îți lipsește și care poate da un plus de personalitate casei tale. Mai multe decât atât, verdele este cunoscut pentru capacitatea sa de a induce o atmosferă relaxantă. Așa că, pe lângă faptul că vei fi în tendințe anul viitor, te vei bucura și în fiecare zi de clipe de liniște și armonie petrecute în familie.

1

2.Pluta. La un moment dat, pluta dispăruse de pe scena amenajărilor interioare, dar iată că în anul 2017 revine cu forțe proaspete. Aparent un material simplu, pluta poate imprima un aer elegant spațiului tău dacă este folosit cum trebuie. Spre exemplu, poți integra pluta în obiectele de mobilier, în măsuța de cafea, în scaunele de bar sau chiar în taburete.

pluta

3.Metalul. Anul 2016 a fost al nunațelor de roz și albastru în ceea ce privește elementele de decor. Anul 2017 vine cu un suflu noi și ne propune să fim creativi. Anul viitor vor fi în tendințe elementele de decor metalice, inspirate din spațiu și cosmos. Poți folosi diverse reflexe metalice pe care le regăsim de multe ori în bijuterii și te poți juca cu ele în decorarea spațiului tău.

metal

4.Materiale ce emană căldură. În anul 2016 a fost la modă stilul ”simply white”, ce promova folosirea unor materiale precum gresia sau faianță în culori albe, fapt ce imprimă o atmosferă rece camerei. În anul 2017 se poartă gresia teracotă, mai exact gresia și faianța ce au culoare și textura teracotei, acesta dând o notă caldă spațiului tău.

gresie

5.Tăblii tapițate. Renunță la folosirea excesivă a lemnului în dormitorul tău și optează pentru tăblii tapițate clasic, în culori neutre. Anul 2017 îți propune să îndrăznești în amenajarea dormitorului tău și să alegi chiar și catifea pentru tapițarea acestor tăblii ale patului tău. În acest fel, vei da dormitorului un aer romantic și elegant.

Nu uita, adaptează aceste tendințe la stilul tău personal și la preferințele tale! O casă poate fi numită acasă” doar dacă îți oferă confortul necesar, iar o casă amenajată după aceste tendințe, fără să te reprezinte, va fi o casă neprimitoare, în care te vei simți tot timpul ca un musafir.

About Cristina Rosu

Lasă un Comentariu...

*