Tendințe noi în domeniul designului interior

Fiecare an vine cu inovații în ceea ce privește tendințele decorului de acasă pe care nu putem decât să așteptăm să le vedem transpuse și în realitate. Toată lumea se bucură atunci când vede o casă care a fost decorată cu bun gust și urmând cele mai recente tendințe. Nu mai vorbim de cât de bine te simți atunci când de fapt trăiești într-o casă care este perfect decorată cu scopul de a te reprezenta pe tine ca și proprietar. 2017 este anul în care trebuie să faceți ca acest vis să devină realitate și pentru voi.

Tendinte noi in domeniul designului interior 1

Picture 1 of 10

Tot ce trebuie să faceți este să gândiți un proiect inteligent de design interior, care să urmeze tendințele noi aflate în atenția specialiștilor. În acest fel, veți reuși să trăiți în propria oază de poveste înainte de finalul acestei veri. S-ar putea să nu simțiți nici măcar nevoia de a merge în concediu în acest fel, deoarece veți dori să petreceți cât mai mult timp posibil în micul vostru nou loc de răsfăț. Să facem împreună o listă cu astfel de tendințe și să începem să lucrăm la proiectul nostru de vis.

Nuanțe de verde deschis: Noua tendință în designul interior
În timp ce în trecut oamenii păreau reticenți în a folosi culori îndrăznețe pentru designul interior, inspirația verde din natură a cucerit toată lumea în acest an. Noua culoare a anului în ceea ce privește tendințele decorului interior este verdele deschis, care vă aduce înapoi spațiul interior în casă. Veți vedea această culoare în numeroase proiecte de decorațiuni interioare precum și în cazul designului comercial care urmează cele mai recente tendințe. Această culoare va reprezenta revitalizarea perfectă a interiorului casei dvs.

Alegeți cuprul în acest an
Se pare ca specialiștii în design interior doresc să facă o schimbare de perspectivă de la argint și aur la cupru în acest an. Putem fi de acord cu decizia lor întrucât am descoperit deja numeroase obiecte minunate care pot încorpora accentele de cupru la modă în spațiul vostru minunat. Utilizările cuprului sunt versatile și vă pot ajuta să vă decorați casa într-o manieră unică. Acesta vă poate ajuta să adăugați o senzație de strălucire oricărui spațiu de depozitare cu ajutorul vaselor de cupru. Să nu mai vorbim de rezultatele excelente pe care le puteți obține doar prin utilizarea unor tacâmuri de cupru care vor readuce simțul eleganței în prim plan.

Marmură pe pereți în acest an
Nici un proiect modern de decorațiuni interioare nu ar putea lăsa zidurile fără mici modificări. Cei care doresc să urmeze tendințele moderne din această categorie ar trebui să știe că imaginile de fundal din marmură sunt apreciate de specialiștii în design interior chiar acum. Combinate cu interioarele de culoare albastru maroniu, acestea fac trecerea de la interioarele albe folosite în trecut la interioarele colorate, pline de viață care au devenit noua tendință din 2017.

Imprimările si accesoriile tropicale revin
O altă mare tendință în 2017 pe care ar trebui să o urmați pentru proiectele aferente decorațiunilor interioare este folosirea accesoriilor tropicale. Astfel de elemente vor continua să fie observate în imaginile de fundal superbe, precum și în cadrul materialelor alese de designeri și cu siguranță vă vor uimi până la sfârșitul acestui an. Acestea pot fi combinate cu o gamă largă de accesorii care vor schimba întreaga atmosferă din cadrul spațiului interior de locuit.

Atunci când alegeți canapele simple pe care le ornați cu perne la modă, care prezintă imprimări tropicale, puteți realiza decoruri interioare uimitoare pe care toată lumea le va aprecia. Mai mult decât atât, rolele de tapet tipizate sunt, de asemenea, luate în considerare în acest an, astfel încât veți putea profita de acestea în timpul proiectului dvs. de redecorare.

Lasă un Comentariu...

*