Te-ai mutat recent? Iată 5 piese de mobilier care îți pot înfrumuseța locuința

Ai cumpărat recent o locuință nouă sau tocmai ce ai reușit să o construiești pe cea a visurilor tale? Etapele de finisare ale locuinței sunt continuate de mobilarea casei. Ca atare, dacă vrei să beneficiezi de tot confortul și atunci când îți dorești ca locuința ta să fie perfectă ar fi bine să alegi piesele de mobilier de care ai nevoie și mai ales pe cele care vor reuși să aducă un plus de stil locuinței tale.

livingAtunci când nu ai niciun fel de idee sau pur și simplu nu ești bun prieten cu creativitatea, ar trebui să apelezi la sfaturile unui designer de interior. Mai mult ca sigur sfaturile acestuia îți vor prinde bine atunci când este vorba despre amenajarea locuinței tale și mai ales de alegerea pieselor de mobilier de care ai nevoie pentru fiecare cameră a casei tale. Lăsând deoparte elementele de stil sau micile amănunte pe care designerii le potrivesc mai mult decât perfect pentru a crea o locuință extraordinară, iată mai jos 5 piese de mobilier obișnuite care îți pot înfrumuseța locuința:

1. O canapea confortabilă pentru living, pe care o poți regăsi aici, este un element care trebuie ales cu multă atenție. Pe de o parte, aceasta trebuie să fie potrivită dimensiunilor spațiului tău. Ca atare, dacă beneficiezi de un spațiu nu foarte mare, atunci nu alege niciodată o canapea sau un colțar cu mânere foarte mari. Atunci când livingul este încăpător, te poți juca cu forme și dimensiuni mai mari. O canapea trebuie aleasă cu multă grijă. Dacă nu ai un spațiu foarte mare în casă și livingul se transformă adesea în dormitor, atunci ar trebui să alegi o canapea extensibilă, pe care să o poți întinde ori de câte ori ai musafiri. Canapeaua reprezintă elementul forte al livingului tău și de aceea este bine să fie aleasă cu atenție și respectând detaliile de amenajare ale locuinței.

2. O măsuță pentru living, precum este aceasta, este un accesoriu indispensabil, ce se regăsește în fața oricărei canapele. De aceea, ar fi bine să fie aleasă cu atenție, potrivindu-se cu restul spațiului și mai ales cu piesele de mobilier ce se regăsesc în livingul tău. Ai putea alege o măsuță cu un design mai sofisticat sau ai putea încerca o măsuță din sticlă.

3. Mobilier de bucătărie incorporabil – acesta reprezintă un alt lucru care ar putea înfrumuseța locuința ta. Mai ales dacă bucătăria este un open space, atunci poate că ar fi bine să alegi un mobilier în care să poată sta așezate toate electrocasnicele, de la cuptor electric și până la plită, hotă sau chiar mașină de spălat vase. Mobilierul incorporabil reprezintă soluția perfectă și pentru amenajarea spațiilor mici și în același timp foarte elegantă.

4. Mobilierul de baie trebuie să fie cât mai simplu și de bună calitate. Nu uita că baia este un mediu umed, așa că ar fi bine să alegi un mobilier confecționat din materiale de bună calitate, care să reziste vaporilor de apă. Mobilierul din baie va înfrumuseța destul de mult spațiul, așa că ar fi bine să fie ales cu atenție și respectând cromatica plăcilor ceramice sau obiectelor sanitare.

5. Patul matrimonial este piesa de rezistență pentru dormitorul tău. De aceea, ar fi bine să fie ales cu multă grijă. Cu cât este confecționat din materiale de bună calitate, cu atât va fi mai impunător și va atrage destul de mult atenția. De aceea, este bine să alege un pat simplu, dacă ești adeptul stilului minimalist și în același timp frumos realizat.


Lasă un Comentariu...

*