Marc Antony, achiziţie imobiliară de 19 milioane de dolari

Artistul latino Marc Antony, fostul soţ al cântăreţei Jennifer Lopez, şi-a întregit lista proprietăţilor achiziţionând de curând o impresionantă reşedinţă situată în Cartierul Cocoplum, din oraşul Coral Gables, situat la sud de Miami. Este cotată ca fiind una dintre cele mai scumpe, frumoase şi luxoase construcţii care a fost cumpărată în ultimul timp.

Noua proprietate a lui Marc Antony

Picture 1 of 4

Casa Costanera
Noua reşedinţă a artistului, denumită Casa Costanera, este o fostă proprietate a Hildei Bacardi. Preţul de pornire al vânzării a fost iniţial de 27 milioane de dolari, însă vânzarea finală s-a făcut pentru suma de 19 milioane de dolari, în urma negocierilor dintre foasta proprietară şi Marc Antony.
Construcţia a fost finalizată în anul 2016, se întinde pe o suprafaţă de 5 260 metri pătraţi şi are vedere şi acces direct la Golful Biscayne.
Clădirea are dimensiuni considerabile, înălţându-se pe trei etaje, având împrejurimi pline de verdeaţă, piscină şi garaje.

Mobilierul
Piesele de mobilier alese pentru amenajarea interioară sunt de lux, fiecare încăpere în parte beneficiind de tonuri şi texturi care dau personalitate şi valoare.
Bucătăria care se întinde pe o suprafaţă foarte mare este mobilată masiv, cladirea dispune de mai multe living-uri, dintre care cel mai mare este amenajat într-o manieră originală cu piese de mobilier scump..

15 băi
Noua proprietate a starului latino are un număr de 15 băi. Acestea se remarcă prin largheţea pe care o deţin şi prin luxul pe care îl inspiră. Băile sunt adevărate săli de baie, foarte mari, aerisite şi amenajate în aceeaşi manieră plină de lux.

12 dormitoare
Casa Costanera deţine în configuraţie 12 dormitoare, toate fiind amprentate de largheţe, eleganţă şi frumuseţe. Spaţiile mari au dat posibilitatea amenajării acestora în cele mai variate şi originale moduri.

Piscina
Unei astfel de proprietăţi nu-i putea lipsi piscina, loc ideal care întregeşte imaginea de ansamlu a noii reşedinţe a artistului.

Garajul
Construcţia deţine un număr de trei garaje, o curte spaţioasă şi terasă, întreaga proprietate oferind o imagine foarte frumoasă, elegantă şi impunătoare, imagine care vorbeşte de la sine de costuri foarte mari, de bogăţie şi lux.

About cosmina.florescu

Lasă un Comentariu...

*