Casa din “Sub soarele toscan” poate fi acum inchiriata!

Pentru cei care au urmărit serialul „Sub soarele toscan” este bine ştiut cât de importatnt este rolul vechii vile în cadrul desfăşurării acţiunii, cât de mult a schimbat traiectoria destinului eroinei principale Frances, o tânără scriitoare interpretată de actriţa Diane Lane. Construcţia apare în scenariu, ca o veche vilă care are nevoie de revovări, iar odată cu modificările aduse, schimbări majore apar şi în viaţa scriitoarei care merge în frumoasa zonă de lângă oraşul italian Cortona, într-un moment de nelinişti şi depresie.

Sub soarele toscan

Picture 1 of 5

Villa Bramasole
Acum denumită Villa Laura, construcţia se numeşte, de fapt, Villa Bramasole, în traducere „mângâiată de soare”. Ultima renovare a fost făcută în anul 2006, fiind o construcţie veche, din secolul al XVII-lea. Pentru cei fascinaţi de frumuseţea construcţie şi a locurilor, de plăcuta împletire dintre destinele personajelor şi împrejurimi, este bine de ştiut că Villa Laura a fost introdusă în circuitul turistic.
Villa Laura este gazda multor evenimente cu diverse tematici specifice zonei toscane.

Interiorul vilei
Interiorul vilei impresionează prin originalitate şi prin stilui rustic, în care piatra şi lemnul realizează adevărate tablouri estetice. Decorurile interioare conferă un aer de confort şi linişte, trăinicie şi valoare arhitecturală.
Vila are în componenţă 10 dormitoare care pot găzdui 20 de persoane. Camerele sunt dotate cu băi şi şeminee, amenajate într-un stil simplu, dar primitor şi cald.
Vila pune la dispoziţia turiştilor o bucătărie utilată, cramă de vinuri, o sală de teatru, cameră de jocuri, toate amplasate între grinzi şi stâlpi din lemn, între pereţi tapetaţi cu piatră şi accesorii simple, dar extrem de elegante.

Exteriorul vilei
O plimbare pe lac, o baie în piscină, un somn liniştit într-un un hamac sub pomii fructiferi, sunt parte din activităţile asigurate de exteriorul splendid al vilei. Zona este o fostă fermă în care erau foarte mulţi lămâi, încă deţinând o bogăţie impresionantă de pomi fructiferi.

Înconjuraţi de natură
Turiştii care aleg să-şi petrecă vacanţa pe frumoasele plaiuri toscane, cazându-se la Villa Laura, se pot bucura de darurile naturii, culegându-şi singuri fructe, legume, şi degustând feluri de mâncare tradiţionale, preparate din ingrediente specifice zonei.

Preţuri
În funcţie de perioada în care se face rezervarea, preţurile pentru închrierea Villei Laura sau Villei Bramasole, cum îi este denumirea iniţială, pot varia între 2.362$ şi 4.051$ pe noapte.
Autenticitatea construcţiei, legătura dintre ea şi serialul „Sub Soarele Toscan”, frumuseţea împrejurimilor şi facilităţile oferite ca punct de cazare, fac dintr-o vacanţă petrecută aici, o experienţă de neuitat.

About cosmina.florescu

Lasă un Comentariu...

*