Special Doors, cu ale sale produse, combină excelent utilitatea cu simțul estetic!

Special Doors, cu magazinul online oficial specialdoors.ro, combină atent partea utilă, practică cu tot ce ține de design unic! Acest lucru se întâmplă datorită produselor înalt calitative pe care le comercializează, produse de la brand-uri de top de pe această piață de profil.

usa-interior-specialdoorsAcum nu doar utilitatea contează, ci și partea estetică, poate cu mult mai mult decât utilitatea. Așadar, cei interesați, cei aflați în căutarea ușilor perfecte pentru propria locuință, au acum o sursă pe măsura așteptărilor și dorințelor. Special Doors combină eficient partea de design a ușilor pe care le comercializeza cu partea funcțională, cu calitatea deplină până la cele mai mici detalii.

Modele pentru toate gusturile și buzunarele!

Nu mai este o noutate faptul că Special Doors își întâmpină publicul cu diversitate. În ale sale categorii din online – usi metalice intrare, uși interior și uși antifoc – adăpostește modele de interes, de actualitate la capitolul design. Tot ce ține de calitatea ușilor este deja inclus în prețul achiziției, deci niciun motiv de panică în acest sens.

Ușile metalice de intrare au nuanțe dintre cele mai interesante. Amintim de alun crom, cireș, gri stone crem, gri antracit, negru perlat, nuc și așa mai departe. Sunt modele piabile pe trend-ul anului 2020, dar și pe trendul următorului an: 2021. Producătorii de top, vorbim aici de Mega, Maco și BeyMay, creează doar modele de actualitate, rezistente și extrem de spectaculoase.

Iar la capitolul uși de interior, vorbim de asemenea de diversitate, de modele încântătoare, în special cele cu sticlă ce dispune de imagini imprimate. Tot mai la vogă în ultimul timp sunt modele cu sticlă printată. Vorbim de imagini din colțuri de vis ale lumii ce își pot face cu ușurință loc în locuințele celor interesați, celor pasionați de călătorii inedite mai exact. Toate modelele sunt disponibile pe specialdoors.ro.

Ușile antifoc, indiferent de model, sunt o necesitate, nu de astăzi, ci dintotdeuna. Pe specialdoors.ro există un model de ușă antifoc simplă, însă extrem de eficientă. Modelul în cauză dispune de balamale cu 2 aripi ce vin fixate pe perete. Mânerele sunt negre, iar întreg ansamblul a fost atent testat înainte: rezistă până la 60 de minute la foc.

O gama selectă de parchet laminat, doar pe specialdoors.ro

Pachetul de produse înalt calitative de la Special Doors pare că nu are capăt. Constant sunt adăugate în cadrul magazinului online produse noi. Iată că cei interesați sunt întâmpinați cu diversitate și în categoria cu modele inedite de parchet laminat.

Vorbim de modele încântătoare, create din materiale rezistente. Parchetul laminat joacă un rol extrem de important în conturarea design-ului interior. Practic el este primul element de decor dintr-o locuință. Abia apoi urmează mobila, corpurile de iluminat și alte elemente asemenea – toate alese atent, astfel încât să se potrivească cu textura și nuanța parchetului laminat.

Pentru mai multe detalii cu privire la modele de parchet laminat disponibile, pentru a intra în contact cu toate categoriile de produse, cei interesați sunt invitați să acceseze specialdoors.ro.

Lasă un Comentariu...

*