Vrei să-ți amenajezi holul într-un mod cu totul și cu totul impresionant ? Iată câteva idei

Dacă sunteți în căutarea unor idei pentru a transforma holul într-un spațiu cu personalitate, acesta este locul ideal.

Indiferent dacă stilul tău este sobru și clasic sau ciudat și funky, ar trebui să găsești ceva care să-ți tragă atenția și să-ți stimuleze imaginația.

1

Picture 1 of 10

Holul  este spațiul care te întâmpină acasă după o zi obositoare, ultimul loc pe care îl vezi înainte de a  părăsi casa și primul lucru pe care îl întâlnesc prietenii și familia atunci când vin să te viziteze. Așadar, fă-ți timp să-l decorezi cu grijă, și nu-l trata ca pe un loc de depozitare a hainelor și a obiectelor pe care le iei cu tine la muncă.

Elementele esențiale sunt, probabil, o masă sau un scaun, un loc pentru a pune haine și încălțăminte, și poate o oglindă, dacă mai ai loc. În afară de asta, poți fi curajos cu planul tău: să alegi culori îndrăznețe care funcționează bine în spații mici, ca și tapeturile îndrăznețe. Un punct focal, cum ar fi o colecție de imagini sau accesorii afișate pe un perete, poate funcționa bine. De asemenea, poate fi de mare impact un  ceas supradimensionat, care este util și de efect.

Dacă îți place un anumit stil, utilizează-l ca pe o inspirație pentru decorare. Iubitorii țării pot folosi coșuri rustice pentru depozitare, pot acoperi pereții cu panouri sau pot poziționa pe perete o imprimare a unei scene rurale. Moderniștii pot să aleagă câteva accesorii elegante pentru a finaliza aspectul, în timp ce fanii vintage ar putea investi într-un stand tradițional de acoperire și o masă sau bufet de consolă reciclată.

Foarte importante sunt și obiectele de iluminat. Mai ales dacă holul este îngust și mic, acestea au misiunea de a-l face mai luminos și mai călduros. Poți alege lustre mari, care să lumineze perfect holul, sau poși alege să ai pe lângă lustra din tavan, încă un bec care să lumineze oglinda.

În cazul în care holul este îngust, ar fi indicat să alegi piese de mobilier mai mici și mai înguste, de culori deschise, albul sau gri-ul se integrează perfect.

Oglinzile măresc și ele vizual spațiul mic, iar pe hol se integrează perfect. Poți pune chiar mai multe oglinzi pe un perete, pentru a crea iluzia de spațiu mare, dar și pentru a te vedea cât mai bine atunci când ieși din casă.

Este important să elimini dezordinea, și să investești astfel în soluții practice de stocare, cum ar fi un scaun cu depozitare încorporată, o masă de consolă cu sertare la îndemână, cutii sau coșuri și, bineînțeles, o șină suspendată sau cârlige pentru paltoane și pălării. Există o gamă largă de opțiuni disponibile de la mobilier moderne raționalizate la trunchiuri antice, așa că indiferent de stilul pe care îl cauți, cu siguranță vei găsi ceva pe gustul tău.

Sursă foto: pinterest.com

 

Lasă un Comentariu...

*