Iată câteva trucuri ce-ți vor schimba casa repede și ieftin. Sunt secrete pe care numai designerii le știu!

Aceste secrete de design vor schimba atât înfățișarea casei cât și a stării de spirit a celor care locuiesc în ea.

trucuri pentru casa

Toată lumea ar vrea să beneficieze de un design excelent care să le îndeplinească toate doleanțele. Un design care să evidențieze elementele care contează cu adevărat, unul care să ofere senzația de intimitate, de cămin și care să compartimenteze excelent fiecare colțișor al casei.

Ei bine, cu aceste trucuri pe care cei mai cunoscuți designeri de interior le-au dezvăluit, vei reuși să-ți transformi casa într-una de vis. Și bineînțeles cu costuri riduse și cu un minim de efort fizic.

Instalează neoane în dulapurile de la bucătărie. Cablurile de instalare și instalarea luminilor pot fi complicate (și scumpe), deci dacă aveți un colț închis sau aveți nevoie de lumină suplimentară sub dulapuri de bucătărie, atunci mergeți la magazinul local de biciclete și cumpărați niște lumini acționate de baterii. Disponibile acum într-o serie de modele inteligente, acestea pot fi securizate cu filele lipicioase pe două fețe.

”Țintuiește” covorul care alunecă. Covoarele care alunecă și se mișcă în toate părțile sunt iritante și impracticabile. Carpetele noi, de lux, sunt acum susținute într-un material care oprește această problemă, dar avem o soluție rapidă pentru vechiul tău model, care nu va rupe covorul- benzile adezive frumos lipite de jur împrejurul marginilor covorului.

Îndepărtează vechiul chit dintre faianță și gresie. Re-colorarea chitului este modalitatea perfectă de a adăuga o doză proaspătă de strălucire a plăcilor de gresie sau faianță din baie sau bucătărie. Pixurile de culoare simple sunt disponibile online și la magazinele de bricolaj și pot fi folosite peste chitul vechi pentru a-l face să pară nou.

Luminează dressingul sau dulapurile de haine. Dulapurile pot fi întunecate și găsirea lucrurilor în primele ore ale dimineții este o provocare, chiar și pentru cei care mănâncă muulți morcovi. Prin adăugarea unor lumini exterioare, de genul unor veioze, rezolvi problema fără prea mulți bani.

Acoperă defectele lemnului. Ai animale de companie zcare zgârâie picioarele scaunelor din lemn? Masa a fost deteriorată la mutarea în casă? Pardoseala a fost zgârâiată peste tot de către copii? Pensulele din lemn de tip “touch up” sunt disponibile într-o gamă largă de culori și vă vor ajuta să acoperiți aceste mici defecte.

Așază borcanele cu condimente. Este timpul să scapi de  borcanele enervante, care-ți ocupă tot spațiul din dulap, sau linia întregului blat de lucru. Sub dulapurile suspendate, poți pune un suport special pentru borcane.

Sursă foto: pinterest

Lasă un Comentariu...

*