Roșu în baie! O idee indrăzneață.

Îndrăznește să dai culoare și viață băii tale. Decoreaz-o în roșu.

rosu-in-baie-o-idee-indrazneata

Culoarea este un element esențial în baie. Mulți proprietari sunt interesați de un decor roșu în baie pentru puterea cu care această culoare reușește să transforme o baie comună. De un simplu roșu, până la cele mai fistichii nuanțe de roz și violet, baia ta se poate transforma extrem de interesant într-o încăpere de vis, decupată parcă din revistele de design interior.

Rosu in baie! O idee indrazneata.1

Picture 1 of 10

Indiferent dacă folosești roșu ca o temă pe tot ansamblul de schemă al băii sau pur și simplu îl întrepătrunzi subtil și conservator în decor, această culoare versatilă este adăugată pentru a crea senzația de relaxare, căldură și entuziasm.

Roșul poate fi exprimat ca decor într-o baie prin simple obiecte decorative. Mulți preferă să pună un covor de baie roșu, săpuniere și pahare pentru perii și periuțe roșii, prosoape și halate de baie, dar și perdele de duș în aceeași culoare. Cei mai îndrăzneți recurg la varianta de a zugrăvi un perete în roșu sau de a plasa un dulap roș în baie. Iar cei pasionați de această culoare vor profita la maximum de fiecare colțișor al băii pentru a-l colora în roșu. Astfel, va zugrăvii pereții, va opta pentru gresie și faianță în aceleași nuanțe de roșu și până și textilele de baie vor avea aceeași nuanță.

Pentru a continua tema în aceeași nuanță de roșu din întreaga baia, ai putea folosi un accent de culoare pe orice mobilier din spațiul respectiv. Astfel poți pune o singură placă roșie de gresie și faianță din loc în loc, sau ai putea picta dulapul din baie cu desene în nuanțe de roșu și chiar și un perete, de ce nu.

Mai ai la îndemână și folosirea unui tapet pe care să-l pui pe perete. Alege un tapet ce are forme geometrice, abstracte sau florale  pentru a-i da o pată de culoare băii. Pe tapetul respectiv, culoarea dominantă va fi, evident, roșul.

O altă idee interesantă în care poți folosi roșul în baie ar fi amenajarea unui perete cu rame foto de culoare roșie. Spre exemplu, pe un perete alb, poți agăța câteva rame foto de culoare roșie, câteva negre și altele gri. Combinația va fi una deosebită.

De asemenea, poți alege să plasezi coșuri sau cutii de culoare roșie pe rafturile din baie sau chiar pe marginea chiuvetei. Ca să nu mai zicem de un buchet de flori roșii, de genul lalelelor sau al trandafirilor. Acestea îi dau băii un aspect romantic, elegant și feminin.

Lasă un Comentariu...

*