Personalitatea din spatele culorilor din casa ta

Culorile alese de tine în amenajarea locuinţei tale îţi influenţează viaţa şi trădează personalitatea.

culorile care iti influenteaza viata

Picture 1 of 10

1. Obiectele roşii pe care le ai în locuinţa ta semnifică o fire dinamică şi extrem de pasională, sunteţi o persoană care faceţi excese, dar cu toate acestea greşelile vă sunt repede iertate, aveţi o poftă nemăsurată de viaţă.

În funcţie de cantitatea de roşu pe care o aveţi în casa aceste trăsături vă sunt mai puternice. Dacă ai multe obiecte roşii în casă, sau obiecte roşii de dimensiuni mari, acesta vă va accelera inconştient o serie de trăiri: creşterea presiunii sangvine, accelerarea respiraţiei, ridicarea tonusului muscular şi stimularea adrenalinei.

Roşul în casa ta exprimă siguranţa de sine, o personalitate puternică.

2. Albul, cantitatea de alb pe care o aveţi în casă vă determină şi stilul de viaţă. Personale care preferă albul sunt persoane naturale, care preferă să fugă de conflicte şi de lucrurile noi, stând în banca lor.

Albul din casa ta îţi favorizează contractarea pupilei şi a mușchilor oculari, această nuanţă exprimă puritate, uşurinţă, suavitate, expansivitate.

O persoană care are o cantitate mare de alb în casă este o persoană liniştită, inocentă, datorită reflexiei totale a luminii.

3. Persoanele care au obiecte sau accesorii în nuanţa neagră sunt persoane ambiţioase, pline de dorinţă de viaţă, deşi nu pare o culoare veselă aceasta transmite seriozitate, ataşare de persoanele de care sunteţi cu adevărat apropiaţi.

Accentele negre din locuinţa dumneavoastră vă reduce activitatea metabolică, accentuează profunzimea, însemnătatea, greutatea, siguranţa.

4. Culoarea galbenă regăsită în locuinţa ta, te caracterizează ca fiind o persoană spontană, jovială, activă, expansivă şi foarte extrovertită.

Obiectele galbene din casa ta te descriu ca fiind dinamic, cald, te ajută sa ai o bună dispoziţie, îţi conferă pozitivism, veselie, admiraţie.

Cu cât ai mai multe obiecte de culoare galbenă nervul optic este stimulat, iar puterea de concentrare creşte precum şi comunicativitatea este sporită.

5. Obiectele de culoare albastră pe care le ai în casa scad presiunea sangvină şi tonusul muscular, calmează respiraţia şi reduce considerabil pulsul, de aceea este recunoscută ca fiind o culoare liniştitoare.

Persoanele care au obiecte sau accesorii albastre în locuinţa lor sunt persoane calme, liniştite, serioase, nostalgice. Este aleasă de persoanele sensibile, profunde, perceptive, albastrul din locuinţa ta exprimă tandreţe, iubire, afecţiune, linişte, echilibru.

6. Violetul are un efecte de accelerare a respiraţiei şi a bătăii inimii.

Obiectele de culoare violet din locuinţa ta transmit toleranţă şi deschidere, exprimarea liberă a opiniilor. Violetul are un efect contradictoriu: deşi este o culoare rece, care este neliniştitoare, efectele acesteia asupra dumneavoastră sunt total diferite, astfel obiectele violet care va înconjoară vă transmit o stare de optimism, atracţie, nostalgie, visare şi libertate totală de visare.

7. Verdele din casa ta te caracterizează ca fiind o persoana puternică, sigură pe ea, cu o capacitate crescuta de perseverenţă, îndrăzneală, autoevaluare. Persoanele care au obiecte de această culoare sunt persoane calme, rezervate, puternice relaxate, echilibrate, contemplative.

Verdele din casa ta transmite linişte, odihnă şi prospeţime.

Culorile din jurul nostru ne influenţează întreaga viaţă şi existenţă. Aceste culori exprimă uneori bucurie, alteori tristeţe, linişte şi pace în suflet. Acestea sunt trăsăturile şi caracteristicile care vă determină personalitatea.

Modul în care percepem culorile, dar şi modul în care alegem să le distribuim în locuinţa noastră depind în mare parte de echilibrul nostru interior, dar şi de trăirile noastre efective.


Lasă un Comentariu...

*