O casă ca în povești – 5 accesorii colorate, perfecte pentru locuința ta

Tonurile neutre sunt potrivite în orice locuință, însă acestea nu trebuie să domine. De regulă, cei mai mulți designeri de interior ne recomandă să facem ceva schimbări atunci când vine vorba de amenajarea interioară și să încercăm să aducem un plus de culoare locuinței noastre, așa încât să ne simțim minunat.

Cu toate că obiectele de mobilier pe care le alegem cel mai adesea sunt realizate din tonuri de cireș, fag, stejar sau wenge, la fel cum și plăcile ceramice alese pentru bucătărie sau baie sunt alese în nuanțe „cuminți”, iar aproape peste tot, la nivelul pereților, predomină albul, ar trebui să încercăm pe cât de puțin să transformăm spațiul și să ne orientăm către aducerea în prim plan a unor accente de culoare.

Fie realizarea unui perete accent, pe care am folosit un sticker decorativ sau tapet colorat, fie pur și simplu aducerea în prim plan a unor accesorii colorate, aceste lucruri trebuie să nu lipsească din niciun decor.

Iată mai jos 5 accesorii colorate, perfecte pentru locuința ta:

1. Aceste lenjerii de pat – iată cum vei putea reuși să transformi dormitorul în ceva minunat. Patul reprezintă piesa de rezistență a dormitorului tău, așa că mai mult ca sigur trebuie să te concentrezi asupra acestui aspect și să alegi o lenjerie de pat veselă și colorată, așa încât să te poți simți perfect. Ai putea să alegi imprimeuri florale potrivite sezonului în care te afli, ai putea să ai în vedere o anumită temă sau chiar lenjerii 3D. În acest mod, dormitorul tău va arăta mai mult decât frumos.

2. Un tablou îndrăzneț, pe care îl poți găsi aici ar putea transforma livingul tău destul de mult. Un astfel de accesoriu este aproape de nelipsit din nicio locuință, așa că ar fi bine să iei în calcul o astfel de variantă pentru a aduce un plus de culoare spațiului din casă în care predomină culorile neutre.

3. Perdele și draperii – cu ajutorul lor poți transforma casa din ceva foarte sobru în ceva vesel și colorat, dar mai ales cu mult bun gust. Nu alege draperii sau perdele în aceleași tonuri ca și piesele de mobilier, ci alege o culoare care să se potrivească perfect cu stilul locuinței tale, însă puțin mai colorate. Vei putea de această dată să te joci cu culorile, să îți pui în valoare imaginația și astfel să creezi ceva la care nu te aștepți.

4. Perne decorative – aproape că nu există canapea pe care să nu se regăsească pernele decorative. Acestea sunt de cele mai multe ori vesele și colorate, astfel încât să se poată crea contraste între tonurile neutre care predomină în locuință și aceste perne decorative. Mai mult ca sigur acestea vor fi observate ușor de orice vizitator și livingul tău va arăta diferit.

5. Covor colorat – cu ajutorul său ai putea să aduci culoarea în locuință. Așezat în living mai mult ca sigur acesta poate fi observat cu multă ușurință de cei ce te vizitează. De aceea, este bine să îndrăznești să alegi ceva care să contrasteze cu restul elementelor de design ale camerei. Cu siguranță, ofertele sunt numeroase și vei putea găsi ușor ceva ce se poate asorta și în același timp care să poată transforma spațiul.

Lasă un Comentariu...

*