O amenajare fresh în care predomină verdele crud! Sigur o să-ți placă!

Verdele este una dintre culorile vedetă ale acestui an în ceea ce privește amenajarea interioară a locuințelor. Dar chiar lăsând la o parte acest aspect, este o culoare plăcută, ce amintește de natură, inspirând energie și bună dispoziție. În plus, fiind o culoare relaxantă se potrivește perfect în orice încăpere, fie că este vorba despre baie, bucătărie, sufragerie sau dormitor. Și dacă nu te-ai gândit că ai putea să o folosești în decorarea întregului apartament, imaginile de mai jos te-ar putea face să te răzgândești.

Apartamentul pe care îl prezentăm în imaginile de mai jos a fost decorat de designerul de interior Ivan Pozdnyakov, care a ales să folosească verdele ca singura culoare-accent. Stilul ales este unul modern, cu detalii clasice și rustice. Locuința are două camere și se află în Moscova, capitala Rusiei.

O amenjare fresh in care predomina verdele crud 1

Picture 1 of 9

Sufrageria

La fel ca întregul apartament, sufrageria oferă o senzație de liniște și relaxare. Tonurile predominante sunt deschise, mai exact alb, gri și crem. Pentru a aduce un plus de culoare necesar, designerul a folosit diferite nuanțe de verde, care completează perfect atmosfera. Draperia, covorul și pernițele decorative au nuanțe de verde închis, verde deschis și verde-muștariu.

Pentru a da un aer cât mai fresh încăperii, Ivan Pozdnyakov a ales să folosească plante vii și în decorarea apartamentului. Astfel, în spatele fotoliului a fost amplasat un palmier de interior, iar pe masă cale, alături de un mic bonsai.

Fotoliul, care are o formă ergonomică interesantă și combină în mod plăcut mai multe nuanțe de verde, este unul dintre punctele de atracție ale încăperii.

Liniile mobilierului sunt simple, moderne, ceea ce face camera să pară luminoasă și cât mai puțin încărcată.

Dormitorul

Designerul s-a folosit de aceeași paletă cromatică pentru amenajarea dormitorului. Griul rece al patului este înviorat de cuvertura verde și pernițele decorative. Draperiile sunt identice cu cele din sufragerie și nici aici nu au fost uitate plantele. Diferitele frunze verzi, plantate în ghivece cu personalitate, veghează fiecare colț al dormitrului, înveselind atmosfera.

Pereții și tavanul au fost decorate în mod creativ cu ajutorul lemnului, modelul creat devenind un punct de atracție al camerei.

Bucătăria

Tonurile de gri și alb sunt și aici frumos completate de verdele crud. Peretele din spatele aragazului a fost decorat cu mozaic în această culoare, iar scaunele verzi colorează spațiul destinat servirii mesei.

Baia și holul

Pentru a păstra conceptul, atât în baie, cât și în hol pot fi observate mici accente de culoare verde. Ceea ce farmecă privirea este combinația ingenioasă de nuanțe, care nu poate trece neobservată.

Altaspect important, pe lângă combinația fascinantă de nuanțe de verde, sunt detaliile. Se pot observa mici accente aurii, forme moderne și particulare ale unor obiecte, precum corpurile de iluminat. Ingeniozitatea și creativitatea au demonstrat că este posibil să folosești o singură culoare pentru decorarea întregului apartament, fără ca acest lucru să fie deranjant în vreun fel. Dimpotrivă, casa te îndeamnă la după-amieze prelungite de relaxare și bună dispoziție.

Sursa: www.ipozdnyakov.com

 

Lasă un Comentariu...

*