Note artistice intr-un showroom/birou de design interior, amenajat aproape de Bucuresti

Amenajarea unui spatiu nu este nici pe departe cel mai simplu lucru din lume. Chiar daca uneori stim ce vrem sau cum vrem sa asezam totul, mai mult ca sigur nu vom reusi sa amplasam accesoriu langa accesoriu pentru ca la final totul sa uimeasca.

Desi activitatea CR Design este cu precadere in Bucuresti si in imprejurimi, acum un an (in 2020) am deschis un spatiu pe care l-am gandit multifuncțional: Showroom-ul CR-Design din municipiul Campina, județul Prahova, intr-un loc unde natura a fost atat de darnică incat ii impresioneaza pe toti cei ce ajung aici.

„Am vrut sa amenajam un astfel de showroom/birou intr-un loc unde avem prieteni si unde am avut primul nostru proiect, acum mai bine de 5 ani. Este intr-un loc situat relativ aproape de marea aglomeratie urbana din Bucuresti, dar mult mai linistit. Ne plac spatiile mici, ce ne indreapta spre mai multa creativitate si mai ales spatiile situate in locuri tacute, dar atat de calde, precum este acest loc de care nu ai cum sa nu te indragostesti”, a adaugat Camelia Radu, designer de interior si fondatorul CR Design.

Notele artistice sunt prezente peste tot, pornind de la texturi si finisaje si pana la accesoriile alese asa incat totul sa insemne o potrivire perfecta. Nuantele puternice din punct de vedere cromatic sunt bine puse in evidenta de tonurile neutre prezente in stilul de amenajare. Nimic sofisticat, ba mai degraba un loc „amprenta” pentru cei ce ajung aici, un loc „idee” pentru o amenajare cocheta, ce ascunde un farmec aparte. 

Spatiul, format din doua camere, usor de transformat intr-un open space generos a fost gandit sa poata fi amenajat multifunctional. In mod obisnuit serveste activitatilor de birou, fiind locul de unde pornesc initiativele CR Design de amenajare a locuintelor clientilor. Separat, poate fi un bun loc de gazduire a unor evenimente private, fiind un loc  amenajat stil boutique, destul de cochet si indraznet pe alocuri. Spațiul se numește showroom pentru ca am adus mostrare pentru diverse materiale pe care le folosim în amenajare, avem cataloage de unde ne putem alege faianță, gresie, parchet, paletare de culori etc

„Ne plac foarte mult culorile. Nu spunem niciodata nu intr-o amenajare unei palete cromatice indraznete, bineinteles pornind de la specificul spatiului si pana la dimensiuni. Consider ca o culoare adaugata pe un perete accent sau regasita intr-o piesa de mobilier poate sa ii aduca spatiului o amprenta personala, mai multa personalitate, fiind un plus in amenajare.”, a completat Camelia Radu.

Piesele de mobilier indeamna spre rasfat si relaxare. Canapeaua de un galben puternic, asezata intr-un colt al showroom-ului te invita parca spre o carte buna sau spre a savura un ceai fierbinte. Tot acolo sta asezata o veioza, personalizata chiar de catre Camelia, intregind astfel si mai mult atmosfera. Scaunele cu o tapiterie imprimata, draperiile ferestrelor, panourile de dimensiuni mari cu tapet printat, pe diverse tipuri de materiale- toate dau dovada de stil si bun gust, fiind combinatia perfecta pentru un stil minimalist, usor de adaptat pentru orice locuinta.

CR Design este un „atelier” de design interior. Aici, oameni talentati si mai ales devotati proiectelor de amenajare reusesc sa creeze acele planuri sau schite potrivite nevoilor clientilor. Cu indemanare, ambitie, cunoastere si mai ales cu o aplecare spre cerintele clientilor, Camelia Radu si echipa sa reusesc sa duca la bun sfarsit proiecte de care se poate vorbi cu mandrie, proiecte ce o reprezinta intru totul, cu stil propriu de amenajare, indraznete si creative. Pentru ea, orice schita se transforma intr-o randare, iar la final intr-un proiect de care clientii sunt mai mult decat multumiti.

CONTACT: Telefon: (+4) 0761.917.943

E-mail: office@cr-design.ro

Lasă un Comentariu...

*