Modele inedite de covoare

Alegerea covorului potrivit poate schimba complet înfățișarea unei încăperi. De foarte multe ori un simplu covor va completa stilul decorativ, va întregi atmosfera, va da un aer aparte zonei în care este așezat. Iar în comerț există o mare varietate de modele, de la elegante la clasice, cu sau fără modele, astfel încât fiecare poate alege în funcție de propriile gusturi.

Fie că ai finalizat construirea sau reamenajarea casei tale, sau că doar îți dorești o schimbare, un covor este o alegere importantă și semnificativă.

Cu o istorie bogată în spate, legată de Orient și nu numai, zburătoare, așezate pe ziduri sau podea, covoarele continuă să farmece prin prezența lor. Nimic nu va întregi în același fel atmosfera precum acest obiect decorativ clasic.

De această dată ne abatem însă de la calea clasică și îți prezentăm o colecție de covoare impresionante prin caracteristicile lor, uneori utile, alteori amuzante. Creatorii acestor modele și-au folosit imaginația, iar rezultatul este unul inedit,cu siguranță.

1. Acest covor, pe lângă faptul că este plăcut la atingere și confortabil, este deosebit de util. Practic, pe marginea acestuia, încorporate în covor, se află mai multe perechi de papuci. Aceștia pot fi folosiți în funcție de necesitate și de situație. Copiii vor fi cu siguranță încântați de un astfel de covor, iar oaspeții nu vor rămâne niciodată fără papuci. Partea amuzantă o constituie găurile în formă de papuci care rămân în urmă.

2. Achiziționează un astfel de model doar dacă podeaua este bine izolată fonic. Jocul desenat pe suprafața covorului îi va tenta pe copii să sară, fiind de altfel o soluție perfectă pentru puțină mișcare.

3. Covorul din imagine este particular și îndrăzneț. Este practic realizat din șireturi pentru pantofi. Partea amuzantă este că poți construi unul asemănător cu foarte multă ușurință și îl poți personaliza după propriile tale gusturi. Nimic nu te oprește să cumperi câteva sute de șireturi, în culorile dorite, pe care să le așezi pe podea după bunul tău plac.

4. Carpeta cu peisaj în relief este perfectă pentru copii. Aceștia se vor juca pe ea, cu ea și totodată vor putea învăța o mulțime de lucruri noi cu ajutorul părinților. Este realizată din mici blocuri de spumă în relief, de dimensiuni diferite. În plus, modelul este foarte plăcut la atingere.

5. Îți place aspectul parchetului, dar vrei ca în același timp să te bucuri de confortul oferit de un covor? Modelul de mai jos este perfect în acest caz. Este practic vorba despre un covor obișnuit, care imită cu fidelitate aspectul parchetului din lemn.

6. Covorul prezentat în această imagine nu este recomandat vegetarienilor. Dacă însă îți place carnea și apreciezi gustul mezelurilor, o astfel de idee este foarte amuzantă și totodată utilă pentru gresia din bucătărie.

7. Iubești muzica clasică și în special pianul? Optează pentru un covor precum cel din acestă imagine. Pe lângă faptul că modelul subliniază pasiunea pentru artă, combinația alb-negru crează un contrast plăcut.

8. Multe persoane nu agrează întunericul beznă și preferă să doarmă cu veioza aprinsă. O soluție o reprezintă însă acest covoraș, care are încorporate mai multe leduri, luminând plăcut încăperea în care este așezat. Este modelul potrivit pentru camera copiilor, pentru coridor și nu numai. Odată băgat în priză, covorașul va lumina până în zori.

Modele inedite de covoare 1

Picture 1 of 8

Sursa: freshome.com

Lasă un Comentariu...

*