10 modele de bucătării de până în 10 mp

Bucătăria nu trebuie să fie masivă pentru a fi frumoasă. Bucătăriile mici necesită doar câteva idei de design inteligente pentru a le face practice și elegante. De această dată vom arunca o privire asupra unor bucătării care nu au mai mult de 10 mp.

Cu toții ne dorim o bucătărie mare cu spațiu pentru o insulă de bucătărie, un aragaz și o masă de luat masa, dar realitatea este că uneori este cazul să profităm din plin de ceea ce avem – O bucătărie mică. Dar diminutivul nu trebuie să însemne nimic. Există o multitudine de moduri inteligente pentru a vă face bucătăria să pară spațioasă.

b1

Picture 1 of 10

Evită aglomerația în bucătăriile mici. Dulapurile de perete pot afecta cu adevărat spațiul, deci gândiți-vă să renunțați la ele. Rafturile deschise pot avea un impact imens într-o bucătărie mică, creând o senzație deschisă și aerisită, atâta timp cât limitați cantitatea de rafturi pe care o utilizați și ceea ce le păstrați. Și dacă sunt prea multe elemente aglomerate de blaturi, luați în considerare soluții inteligente, cum ar fi benzi magnetice montate pe perete, șine pentru a agăța ustensile, tigăi, cani, borcane de condimente și cutii de tacâmuri. De asemenea, gândiți-vă la ceea ce trebuie să aveți la dispoziție în fiecare zi, cum ar fi blaturile de tocat, lingurile din lemn, lichidul de spălat și ceea ce poate fi depozitat până când este necesar.

Alege un design simplist. Nimic nu face ca o cameră să pară mai mare ca niște ziduri albe, așa că de ce să nu mizezi pe niște  detalii clare și contemporane care deschid spațiul. Materialele ușoare, reflectorizante și designurile minime sunt prietenii tăi într-o bucătărie mică, deci iaîn considerare ușile din dulapuri din sticlă albă sau mată, piatră albă sau compozită, sau blaturi de lucru din oțel inoxidabil și placi de ceramică albă.

O schemă simplă monocromă oferă această zonă compactă în formă de U un aspect curat și curat. Păstrează materialele simple, utilizând maximum trei finisaje într-o bucătărie mică, care permit crearea unor caracteristici și lasă alte secțiuni să se amestece în fundal.

S-ar putea să ai puțin spațiu, dar, cu o anumită planificare inteligentă, poți avea o schemă frumoasă și practică. Integrarea aparatelor în dulapul este o modalitate sigură de a păstra un spațiu compact care arată elegant. Un aragaz integrat, o mașină de spălat vase ascunsă și un cuptor cu microunde ascuns în spatele unei uși fac ca bucătăria ta să arate extrem de elegantă.

Sursă foto: pinterest.com

 

 

 

Lasă un Comentariu...

*