Trucuri pentru amenajare mansardă

Prin intermediul ferestrelor de mansardă, loft-ul tău se va deschide către lumea exterioară, iar tu te vei bucura de priveliști fantastice către natură și cer. Această atmosferă este esențială mai ales pentru camera de zi, locul în care se reunesc zilnic toți membrii familiei pentru a se relaxa și pentru a interacționa. Așadar, tu ai vreo idee pentru amenajare mansardă? Uite câteva trucuri pentru a obține un decor pe gustul vostru.

amenajare mansarda (1)

Picture 1 of 9


Acest spațiu de la mansardă, trebuie să fie confortabil, primitor și intim. Purtând amprenta de spațiu de reunire a tuturor membrilor familiei, livingul găzduiește tot felul de activități care necesită un mediu flexibil și pe placul întregii familii. De exemplu, folosit de copii ca spațiu de joacă, el trebuie să fie suficient de luminos și aerisit, iar utilizat de adulți ca zonă pentru lectură sau pentru urmărirea emisiunilor TV, trebuie să beneficieze de posibilitatea de ajutare a luminii sau de control total al acesteia, cu atât mai mult cu cât ferestrele sunt instalate în acoperiș. Având rulouri interioare la ferestrele VELUX, vei putea crea efecte de lumină decorativă și vei susține activitățile distractive ale familiei – fie că este vorba de întâlnire cu prietenii sau de lectura unei cărți.

Altă idee de amenajare mansardă, prin care îți poți personaliza interiorul acestui spațiu, este să pui accent pe culori și alege rulourile VELUX în nuanțe asortate sau în contrast cu elementele decorative din mansardă, precum pernele, covorul, scaunele sau micile decorațiuni. Vei rămâne uimit de efectul acestora. Urmărește exemplele noastre prezentate în galeria foto.

Alege simplitatea pentru amenajarea mansardei tale. Simplitatea, se știe, este o rețetă de succes consacrată. Sfatul nostru este să nu exagerezi cu obiectele de decor, mai ales dacă îți dorești o mansardă cu accente moderne, un spațiu practic și intim. Alege o nuanță albă sau crem pentru pereții înclinați, iar rulouri opace, plisate sau rustice, dar neapărat colorate, pentru ferestrele de mansardă VELUX. Albul pereților va reflecta lumina, creând o atmosferă pozitivă, mărind vizual spațiul. În plus, toate rulourile, cu excepția celor opace, filtrează lumina, având un efect decorativ de culoare. Rulourile și jaluzelele pot fi ajustate și reglate în funcție de modul în care lumina “cade” în interior, deoarece au șine glisante. Pentru fiecare stil de amenajare mansardă poți opta pentru un model. Fie că vrei ceva ma sobru sau elegant, modern sau jovial găsești rulourile și jaluzelele perfecte și pe veluxshop.ro.

Cele mai în vogă accesorii pentru ferestre sunt jaluzelele romane VELUX. Acestea au pliuri reglabile, iar materialul se poate da jos pentru curățare sau pentru a fi schimbat cu un altul. Așadar, ai libertate maximă în redecorare și stil.

Inspiră-te din galeriile foto în funcție de încăperi aici.

 

Lasă un Comentariu...

*