Noi rulouri si culori pentru o mansardă mereu în tendințe

VELUX a lansat recent o colecție noua de rulouri pentru ferestrele de mansardă.

Culorile fac parte din viața noastră. Ele determină felul în care vedem lumea, în care ne îmbrăcăm, stilul în care ne decorăm casa. Știința se referă la culoare ca fiind un “limbaj tăcut” care influențează obiceiurile, alegerile și starea noastră. Unele culori denotă calm și echilibru, în timp ce altele emană energie.

Jaluze_romana_VELUX

Picture 1 of 7

Culorile, desigur, au o importanță majoră și când ne referim la lansarea unei noi colecții, în cazul nostru de rulouri pentru ferestrele de mansardă VELUX. Pentru colecția 2015, Grupul VELUX a colaborat cu Trend Union din Paris, cea mai bună agenție de tendințe în design din Europa, cu putere de influență la nivel global. Portofoliul de clienți al agenției include unele din cele mai cunoscute companii la nivel mondial, de la Prada și Zara la Coca-Cola și Disney.

Pentru noua gama de rulouri VELUX 2015, Trend Union a primit sarcina de a crea o colecție de culori și materiale care vor completa orice încăpere de la mansardă dotată cu ferestre VELUX: de la camere de zi confortabile, inundate de lumină naturală și aer proaspăt, la bucătăriile răcoroase în după-amiezile însorite, până la dormitoare liniștite, unde este necesar controlul total al luminii. Lucrând la culorile și materialele noii colecții, Trend Union a avut în vedere toate aceste aspecte, iar rezultatul este unul remarcabil: colecția include materiale elegante, având atât nuanțe naturale, delicate, cât și culori intense, îndrăznețe și modele grafice expresive.

Noua colecție de rulouri VELUX include, pe lângă deja consacratele rulouri decorative, opace, plisate și parasolare, și un sortiment nou de produse – jaluzelele romane – fiecare tip de produs având o paletă nouă de culori, fiecare cu propria tematică, de la culori clasice la culori vizionare, care vor fi mai ușor de ales pentru a decora orice mansardă în ton cu cele mai noi tendințe în amenajare.

Când vine vorba despre a investi în decorațiuni de interior, de multe ori nu știm ce să alegem: să optăm pentru stilul clasic ”mereu la modă” sau să cedăm impulsului de a urma ultima tendință în domeniu? Ne dorim sa fim în pas cu moda, dar nu dorim să schimbăm decorul la fiecare schimbare de sezon, și de aceea, mai degrabă, ne orientăm către o alegere sigură în ceea ce privește forma și culoarea. Acum, datorită noii colecții de culori pentru rulourile VELUX, “alegerea sigură” nu mai presupune să fim conservatori.

Cele 100 de culori și materiale unice din colecție, selectate de Trend Union sunt adaptate pentru a se potrivi diferitelor stiluri de viață și design interior. Conform previziunilor în tendințe, fiecare material din noua colecție VELUX va fi la modă pentru mai mulți ani, iar prin realizarea acestei colecții împreună cu Trend Union, Grupul VELUX dorește ca rulourile VELUX să devină pentru posesorii mansardelor un accesoriu „must have”, elegant, modern, alături de perne decorative, covoare și draperii.

Prin selectarea și crearea categoriilor de culori, Trend Union a avut în vedere naturalețea și simplitatea, care sunt cele mai actuale tendințe în modă și design interior, care de altfel, ne fac să ne simțim confortabil și totodată eleganți. Cealaltă tendință din care s-a inspirat Trend Union este cea urbană, cu influențe puternice din artă, potrivită pentru cei care doresc să folosească rulourile ca obiecte decorative aparte, care dau valoare interioarelor.

Vezi noua colecție de rulouri VELUX 2015 pe velux.ro și achiziționează noile rulouri și jaluzele romane prin intermediul distribuitorilor noștri sau direct, pe magazinul online www.veluxshop.ro unde livrarea este gratuită.

Lasă un Comentariu...

*