Împodobeşte mansarda pentru sărbătorile de iarnă

Magia sărbătorilor de iarnă cuprinde încet-încet pe fiecare dintre noi, ne îmbie să ne împodobim casele şi curţile şi ne umple de nerăbdarea aşteptării petrecerii unor clipe minunate alături de cei dragi.

mansarda de sarbatoare (1)

Picture 1 of 6

Vom încerca să creăm o atmosferă feerică, ne vom folosi imaginaţia şi timpul pentru a realiza ornamente speciale şi pentru a pregăti familiei şi prietenilor noştri o ambianţă minunată de Crăciun.

Dacă locuim într-o mansardă, cu atât mai mult reuşita noastră va fi garantată. La acest capitol ne vor veni în ajutor ferestrele specifice mansardelor care ne asigură un plus de lumină naturală, un sistem de ventilaţie şi aerisire foarte eficient şi un aspect deosebit. Într-o astfel de locuinţă, bine iluminată natural, aerisită şi inundată de aer curat, vom putea petrece sărbătorile de iarnă într-o atmosferă aparte, nouă şi reconfortantă.

Ferestrele specifice planului înclinat cu care este prevăzută mansarda, ne vor da posibilitatea de a realiza ornamente specifice sărbătorilor, într-un mod foarte original.

Noi vă venim în ajutor cu câteva idei şi trucuri, ce sigur vă vor fi de folos pentru a transfera magia sărbătorilor mansardei dumneavoastră.

Încercaţi să păstraţi o nuanţă cromatică simplă, cum ar fi alb şi roşu, roşu şi argintiu sau roşu şi verde, realizând astfel un aspect estetic special.

Foarte originală va fi folosirea barelor de operare a ferestrelor Velux ca suport pentru globuri, beteluţe, îngerași, steluţe, sau orice alt ornament preferaţi.

Puteţi specula orice spaţiu disponibil, vă puteţi folosi de fiecare loc pentru a oferi mansardei căldura sărbătorilor. Colţuri de cameră, pervaz de ferestre, mese, tabureţi, trepte de scară, toate se pot bucura de parfumul Crăciunului. Aşezaţi în aceste locuri figurine din lemn sau lut, aranjamente din conuri şi beteală, brăduţi realizaţi de dumneavoastră din diverse materiale, lumânări şi crenguţe de brad.

Pentru a accentua şi mai mult atmosfera de sărbătoare puteţi monta ferestrelor de mansardă Velux, rulouri plisate de diverse culori. Gama cromatică este foarte amplă, putând opta pentru roşu, argintiu, verde sau orice alta nuanţă preferaţi, pentru a se potrivi aranjamentelor din interior şi pentru a conferi sărbătorilor dumneavoastră un aer special şi elegant.

Cu puţină imaginaţie şi cu multă dăruire, veţi putea împodobi mansarda dumneavoastră în cel mai minunat mod, oferindu-vă astfel un Crăciun de neuitat şi bucurându-vă oaspeţii cu un ambient inedit.

Puteţi găsi mai multe exemple de amenajări pe velux.ro şi pe facebook.com/VELUX.

Lasă un Comentariu...

*