Locuri interesante în care poți pune cărțile

Ești pasionat de lectură și ești în stare să citești oriunde și oricând? Dar, totodată ai vrea să ai cărți peste tot prin casă? Se poate. La prima vedere poate părea o nebunie, însă, cu puțină imaginație, poți avea câte o bibliotecă în orice colț al casei.

Pentru un pasionat de lectură, rafturile de cărți sunt elemente esențiale pentru designul interior. Pe lângă camera de studiu, camera de zi sau dormitor, biblioteca poate fi oriunde în casă pentru a te ajuta să găsești cu ușurință cărțile dorite. Din punctul de vedere al unui designer de interior, un raft de cărți nu are ca scop doar stocarea lor, ci poate fi, foarte bine, și un element decorativ care să dea un plus de inspirație locuinței.  În același timp, va îmbunătăți momentele de relaxare pe care le întâmpinați în aceste camere. Pentru un exemplu simplu, un raft de cărți plasat în  bucătărie îți va permite să te bucuri de lectură în timp ce gătești. Dar sunt multe alte cazuri în care rafturile cu cărți pot fi și folositoare și încântătoare.

1

Picture 1 of 10

Lectură în bucătărie

Un pasionat de lectură și de gătit va găsi, cu siguranță, extrem de ingenioasă și de folositoare ideea cu raftul de cărți în bucătărie. Poți plasa câteva rafturi deasupra mesei sau  lângă frigider. În cazul în care ai spațiu nefolosit pe un perete sau lângă geam, poți pune două rafturi mai mici pe care să așezi cărțile.

Relaxare la baie

Poate suna puțin ciudat, însă există persoane care adoră să răsfoiască reviste sau cărți la baie. În momentul în care te bucuri de o baie relaxantă, ar fi păcat să nu citești și câteva pagini din cartea preferată. Așadar, pune un raft sau două pe peretele de lângă vasul de toaletă sau deasupra căzii de baie. În cazul în care îți faci probleme pentru degradarea cărților într-un astfel de spațiu, poți lăsa geamul de la baie în permanență deschis. În principiu, n-ar trebui să ai probleme cu ele nici dacă ai doar aerisire.

Optimizează la maximum orice spațiu

Spre exemplu, dacă ai un spațiu liber la intrare, fie lângă ușă, fie deasupra ei, poți pune câteva rafturi pentru cărți. Mai mult, în camera de zi, te poți bucura de o lectură relaxantă, dacă îi aplici fotoliului sau canapelei, câteva rafturi pe care să așezi cărțile preferate. În funcție de culorile predominante ale spațiului, poți decora rafturile sau le poți vopsi pentru a se integra în decor. Există multe exemple interesante prin care poți transforma un raft simplu de cărți într-un adevărat obiect decorativ. E nevoie doar de puțină imaginație și voință.

Sursă foto: www.woohome.com

Lasă un Comentariu...

*