Trucuri ieftine pentru decorarea livingului

E minunat să ai o locuință frumoasă, un cămin atractiv, dar cât te costă să aduci suflul pe care ți-l dorești. Pentru că livingul este unul dintre spațiile cu cel mai ridicat grad de trafic, unde ne petrece timpul liber, unde stăm la povești sau la televizor, singuri sau cu cei dragi, ne-am gândit că a venit momentul să-i îmbunătățești atmosfera recurgând la câteva trucuri ieftine pentru decorarea livingului.

trucuri ieftine pentru living (1)

Picture 1 of 7


O modalitate prin care poți schimba atmosfera din livingul tău, fără prea mari investiții, constă în integrarea în acest spațiu a unor corpuri de iluminat noi. Alte forme, alte materiale, alte culori, în prezența unei lustre, aplice sau a unei veioze, vor avea un aport semnificativ pentru acest spațiu.
De asemenea, unul dintre cele mai eficiente trucuri ieftine pentru decorarea livingului este cel în care îți vopsești pereți într-o altă culoare. Pentru a economisi timp și mai ales bani, optează pentru colorarea unui singur perete transformându-l astfel în vedeta spațiului. O idee la fel de bună se poate dovedi și cea în care cu ajutorul vopselei realizezi o formă dreptunghiulară deasupra canapelei, inserând în această arie diferire fotografii sau un tablou supradimensionat. Cu toate că poate implica prea mult deranj, și accentuarea tavanului cu o culoare în contrast cu pereții poate reprezenta soluția salvatoare, varianta ce te va ajuta să dai naștere unei noi atmosfere.
Un alt truc, la fel de ieftin, dar mult mai rapid, care te va ajuta să schimbi imaginea camerei tale de zi ar fi să recurgi la alte draperii, de sezon, de exemplu. În magazinele de specialitate, precum IKEA, poți găsi niște materiale foarte atrăgătoare pe care să le transformi în draperiile mult dorite. De altfel, motivul pentru care aminteam de IKEA se datorează prezenței unui departament de croitorie care-ți poate ajusta materialul după dimensiunile date chiar în aceeași zi, iar costurile sunt foarte mici.
Chiar și fără a scoate vreun ban din buzunar poți să schimbi imaginea livingului tău. Tot ce trebuie să faci este schimbi locația tablourilor, a decorațiunilor sau a fotografiilor. Cele din dormitor adu-le în living și invers.
Pune accent pe micile detalii, pe decorațiuni și accesorii nu foarte scumpe, dar de impact. Pe lângă faptul că de acestea te poți debarasa cel mai repede, nici nu vei avea păreri de rău prea mari, pentru că nu te-au costat foarte mult.

Nu uita de flori, poate cel mai eficient truc dintre toate. Două vaze cu flori pot face mai mult decât toate celelalte idei la un loc.

Lasă un Comentariu...

*