Livinguri wow! Sigur o să te inspire și pe tine!

Camera de zi este centrul casei tale, de vreme ce aici converg toți prietenii tăi. Așadar, e musai ca această încăpere să fie una primitoare și luminoasă.

living

Aceasta este, prin urmare, camera din casă care își va lăsa amprenta asupra celor care-i vor trece pragul. Prin urmare, este imperativ să te asiguri că imaginea ei va fi una curată, luminoasă și inspirată. Acest articol îți va arăta câteva idei de decorare a camerei de zi.

1 l

Picture 1 of 10

Setează dispoziția cu culoarea

Culorile pe care le alegi pentru camera de zi vor afecta modul în care oaspeții se simt în încăpere. Culorile pot energiza sau relaxa spațiul, în funcție de cât de intense și de cât de calde sau de reci sunt.

O schemă liniștită, de albastru și alb albastru, face ca sufrageria să transmită un sentiment de răcoare, de liniște – un decor plin de har pentru întâlniri elegante. Un covor deschis, încălzește spațiul și păstrează echilibrul tonurilor reci.

Finisează pereții și plafoanele

În mod tradițional, pereții camerelor de locuit beneficiază de un tratament mai elaborat sau mai formal decât alte încăperi, deoarece camera este un spațiu public. Pentru a face o cameră primitoare care să exprime personalitatea, alege culori sau tapete care reflectă stilul tău. Un imprimeu elegant, subtil, aduce căldura și textura unei camere din antichitate.

Adăugă caracter cu triunghiul arhitectural

Sistemul de frezare servește scopurilor practice, acoperind cusăturile în care pardoselile și plafoanele acoperă pereții și susțin structura în jurul deschiderilor. Dar aceste elemente servesc și scopurilor estetice. Stilul de netezire oferă o casă distinctă, clasică, contemporană, veche sau regională. Proiecțiile de zăbrele pe ușă și ferestre, o cornișă adâncă și un tavan boltit și cu grinzi combinate conferă camerei de zi un sentiment de intimitate.Alege podele de tip elegant și confortabil

În conformitate cu funcția camerei de zi, alege o podea care oferă confort, dar, care este și aspectuoasă. Pune un covor vibrant din perete în perete, deoarece pune bazele unui amestec rafinat de eleganță și inspirație. Dacă preferi o podea mai puțin îndrăzneață, alegeți o podea solidă neutră, care permite să-ți concentrezi atenția asupra mobilierului sau a obiectelor de artă. Podelele din lemn de esență tare, cu covoare peste ele, sunt una dintre cele mai populare alegeri pentru camera de zi, dar și plăcile ceramice, plăcile de piatră și covoarele pufoase.

Lasă un Comentariu...

*