Livingul anului 2016

Pentru că livingul este spațiul în care ne petrecem o bună parte din timpul nostru, unde ne primim oaspeții, prietenii și familia, m-am gândit că el ar trebui să fie primul pe listă atunci când vine vorba de tendințele anului 2016, cu atât mai mult cu cât nu ne mai desparte așa mult de noul an.

livingul anului 2016 (1)

Picture 1 of 5

Așadar, haide să vorbim despre livingul anului 2016. Prin ce se diferențiază livingul anului 2016 și cum putem ține pasul cu tendințele noului ani? Câți bani trebuie să scoatem din portofel și la câte piese de mobilier trebuie să renunțăm.

Ei bine, poate te va surprinde, însă anul 2016 este mai mul despre culoare, textură, finisaj, iar livingul anului 2016 este un mix de vintage și contemporan.

Proporția este egală însă rezultatul este 100% original, interesant, atrăgător. Dacă investești în cupru ești pe drumul cel bun în desemnarea camerei tale de zi în livingul anului 2016.

Primul pas pe acest drum este de a investi într-un corp de iluminat, un lampadar cu finisaj metalic roșcat, din crom. Ce faci cu un astfel de corp de iluminat? Simplu, îl pui într-un colț al livingului, lângă un fotoliu și astfel îți creezi un colț de citit sau lângă o comodă pentru a dirija la nevoie lumina sa pe un anumit obiect, astfel la lăsatul serii el va fi vedeta acestui tablou.

Tot la capitolul corpuri de iluminat, poți apela la o lustră specială cu abajururi din crom. Acest model de corp de iluminat se potrivește unui living contemporan, ușor minimalist, ușor industrial.

Poate un pic mai greu de procurat,și aici mă refer și la sursă, magazin, cât și la buget, este un taburet din crom. Cu un design care să amintească oarecum de Coloana Infinitului lui Brâncuș, acest scaun poate avea dublu rol, folosit ca atare sau ca o măsuță de cafea. Grație aspectului său ușor patinat, vintage, cromul poate fi asociat lemnului, sticlei, formelor moderne dat și rustice or clasice.

Mult mai simplu și mai accesibil pentru buzunarul tău, livingul anului 2016 îl poți obține cu ajutorul accesoriilor precum vaze, vase decorative sau textile pe care să se regăsească culoarea inconfundabilă a cromului.

Astfel, dat fiind că nu am vorbit deloc de piese de mobilier, ale căror costuri îți pot da peste cap bugetul, șansele să-ți primești prietenii într-un spațiu în tendințe, într-un living la modă, cred că sunt cât se poate de realiste.

Sursa foto: brabbu.com

One Response to “Livingul anului 2016”

Read below or add a comment...

  1. Viorica Cretu says:

    Mereu am visat la un living mare, in care sa am loc pentru toata familia de sarbatori. Vreau ceva in tendinte, dar nu vreau sa imi dau peste cap bugetul, ce pot sa fac? Mi-am cumparat un apartament de doua camere in complex Cosmopolis, am investit in dormitor, bucatarie si baie pentru a ma putea muta, dar mai am de amenajat livingul si bugetul meu este cam redus… Sugestii?

Lasă un Comentariu...

*