Cum să-ți aranjezi mobila în sufragerie ca să creezi un spațiu de vis

Sufrageria este cea mai importantă încăpere dintr-o locuință și, dacă vrei ca toată casa ta să fie în armonie, este important să-ți amenajezi perfect livingul. Realizarea unui aranjament ideal în living depinde atât de piesele de mobilier alese, cât și de modul în care te decizi să le dispui în spațiu. Află, în continuare, cum ar fi bine să-ți aranjezi obiectele de mobilier în sufragerie ca să creezi un spațiu de vis, care îți va pune toată locuința în valoare.

Două canapele sunt mai bune decât una

Aproape toată lumea alege o singură canapea pentru sufragerie, așa că o variantă interesantă ca să spargi tiparele clasice ar fi să îți mobilezi încăperea cu două astfel de obiecte de mobilier pentru living. Alege două canapele moderne, pe care să le poziționezi față în față. Între ele ai putea să așezi, pe un covor dreptunghiular, o masă cu structură metalică și blat din sticlă. Pentru un plus de confort și o atmosferă mai relaxată, adaugă câteva perne, pe fiecare dintre cele două canapele. În cazul în care sufrageria casei tale nu este foarte mare, apropie fiecare canapea pe câte un perete. Într-o sufragerie mică, două canapele, o masă elegantă și o comodă pentru televizor sunt toate obiectele de care ai nevoie ca să amenajezi perfect spațiul.

Ce să faci dacă vrei doar o canapea

În cazul în care ți se pare prea mult să ai două canapele într-o sufragerie, atunci ai putea să optezi pentru un aranjament convențional. De regulă, un asemenea aranjament conține o canapea, două fotolii și o masă. Lipește canapeaua de unul dintre pereții sufrageriei, iar în fața ei pune masa și cele două fotolii, în așa fel încât toate piesele să fie în armonie.

Scapă de canapea

Dacă nu ești fanul canapelelor sau al colțarelor modulare, cel mai bine ar fi să renunți la ele. Poți amenaja perfect sufrageria doar cu patru scaune tapițate sau fotolii tapițate, între care să poziționezi o măsuță cochetă de cafea. Pentru ca totul să se completeze foarte bine, alege să amplasezi cele patru scaune și măsuța de cafea în centrul unui covor mare, dreptunghiular sau pătrat.

Sursa foto: pixabay.com

Lasă un Comentariu...

*