Cameră de zi în stil boho – sfaturi, inspirații

Aranjamentele în stil boho bat recorduri de popularitate. Nu este surprinzător – se referă la lumea artistică și la natură și, prin urmare, la tot ceea ce încântă. Cu toate acestea, nu este atât de ușor să amenajați cu gust o cameră de zi în stil boho. Accesoriile joacă un rol important și este ușor să vă pierdeți între ceea ce este de fapt se referă la climatele boeme și ceea ce le imită destul de prost. Ce decorațiuni în stil boho merită să alegeți?

Picturi pe pânză în loc de postere de hârtie

Primul factor determinant al stilului boho este naturalismul cu adaos de austeritate, Se concentrează pe materii prime naturale – lemn, piatră sau in. Deci, atunci când alegeți decorațiuni de perete în stil boho, merită să alegeți picturi pe pânzăcare vor fi mult mai bune decât afișele tipice din hârtie. Deși hârtia este din lemn – acestea sunt prelucrate intens și de obicei acoperite cu lacuri. Picturi pe pânză nu necesită rame suplimentare, spre deosebire de posterele din hârtie, și arată elegant, stilat și natural. Cât despre subiectul în sine tablourile boho – ar trebui să prezinte natură sau abstract, cu un mesaj artistic care să se încadreze perfect în curentul actual.

Textile în stil boho

În stilul boho la fel de importante sunt și textilele. Orice covoare, cuverturi de pat, perdele sau perne decorative ar trebui, de asemenea, alese cu înțelepciune. Ideal, dacă acestea sunt realizate din materiale naturale, precum inul sau bumbacul. Când vine vorba de culori – ei bine, aici vă puteți permite un pic de nebunie – stilul boho reprezintă în principal culorile pământului și culorile elementare, și anume, maro, portocaliu, verde, roșu. Este bine dacă picturile pe pânză le vor conține – atunci toate accesoriile vor crea un întreg coerent, atractiv.

Plantele – un must-have în casa boho

E greu de imaginat interior în stilul unui boho fără plante! Ele introduc naturalețe și un verde frumos și suculent. Există plante în stil boho? Bineînțeles! Monsterii sunt foarte populari, sunt relativ ușor de întreținut și fac o impresie grozavă datorită frunzelor mari, perforate. Sunt binevenite tot felul de alpiniști, cum ar fi epipremnum de diferite soiuri și suculente. De asemenea, în stilul boho, merită să aveți grijă de decorarea adecvată a plantei, adică apărătoare decorative, ghivece sau suporturi pentru flori stil boho. Merită să alegeți, de ex., suporturi pentru flori țesute de tio macrame, precum și ghivece din ceramică. Cu cât mai mult – s-ar putea spune – simplu și primitiv – cu atât mai bine. Poate că merită să încercați să le turnați singuri din ciment sau să le modelați din lut? Cu siguranță, vor fi cele mai impresionante.

Lasă un Comentariu...

*