5 obiecte care nu trebuie să lipsească din living

Dacă ai un living generos și nu știi cum să îl amenajezi sau a mai rămas spațiu și nu știi ce să faci cu el, îți recomandăm cinci obiecte care nu trebuie să lipsească din livingul tău. Livingul este spațiul care are o utilizare multiplă. Odată cu trecerea anilor, locul destinat luării mesei s-a mutat în living. Tot aici invităm oaspeții care vin în vizită. Livingul este de asemenea spațiul în care ne relaxăm și petrecem majoritatea timpului din zi.  În acest sens vă recomandăm 5 obiecte care au scopul de a va face șederea în acest loc mai plăcută și mai confortabilă.

Scaune de relaxare și/sau masaj
Fie că este un spațiu complex sau nu, livingul este destinat relaxării. În acest sens vă propunem o piesă de mobilier care va aduce un plus de confort. Pe lângă canapeaua nelipsită fiecărui living o piesă necesară va fi scaunul de relaxare, cu au fără funcție de masaj. Deși este destinat unei singure persoane, această piesă de mobilier va fi îndrăgită de întreagă familie deoarece reprezintă oaza de comoditate din cameră. Acest tip de scaun va propune o poziție relaxantă, confort și intimitate. Poziționarea în zona canapelei și adăugarea mai multor scaune cu masaj, vor crea o zonă specială în living.

Plante
Următorul “must-have” al acestei zone sunt plantele. Acestea au un rol foarte important în orice încăpere, dar mai ales în living. Fiind o zonă de interes, în care se petrece foarte mult timp, plantele vor împrospăta aerul. Planele vor da viață camerei și vor aduce un plus de culoare. Fie că sunt plante decorative sau flori de ghiveci, aceste nu vor fi niciodată demodate sau lipsite de utilitate. Plasate în puncte de interes sau chiar folosite pentru a umple locurile goale ale camerei, platele vă vor crea un ambient unic și mai aproape de natură.
Barul
Living-ul este locul unde întâmpinăm oaspeții, îi întreținem și unde dorim ca aceștia să se simtă cât mai confortabil. Un bar bine poziționat, accesorizat cu scaune de bar comfortabile, poate transforma livingul dumneavoastră în sufletul oricărei întruniri. Barul este un element important, fiind utilizat pentru a delimita zona de luat masa și zona de relaxare din încăpere. Dotat cu un set de scaune pentru bar confortabile și toate accesoriile specifice, acesta va devenii centrul atenției în serile petrecute între prieteni.
Home Entertainment Center
Un concept pur american, home entertainment center-ul se referă la acel colțisor de cameră în care se va regăsii technologia casei. Fie că este o comodă, sau un corp de mobilier mai sofisticat, acest locaș nu trebuie să lipsească din living și vă spunem și de ce. Pentru că un astfel de colțisor va îngloba un televizor, un sistem home cinema, o boxă de karaoke și o consolă de gaming. Lista poate continuă și dispozitivele le puteți alegeți după placul și necesitățile dumneavoastră. Ca o mică sugestie să nu uitați de board games, sistemul audio pentru living și de ce nu un proiector pentru serile de film. Totalitatea lor reprezintă home entertainment center iar scopul este de a anima orice tip de seară cu ajutorul tehnologiilor prezente aici.

Biblioteca 

Acest element este necesar în orice living, de orice dimensiuni. Spunem acest lucru deoarece biblioteca joacă un rol foarte important în animarea spațiului dumneavoastră. Pe lângă faptul că este un spațiu de depozitare de cărți, obiecte de artă sau alte accesorii, biblioteca va întregii încăperea. Poate fi folosită ca delimitare pentru a separă diferite zone. Poate avea rolul de piesă centrală în jurul căreia a fost construită întrega cameră sau poate fi extensia personalității dumneavoastră.
Bibliotecă este un element important care vă pune accentul pe detaliu, pe accesorii precum poze, artă și bineînțeles pe cărțile și revistele, extensii ale culturii și personalității dumneavoastră.
Fie că vor fi prezente toate sau doar o parte, cele cinci obiecte pun accentul pe un living viu, o expresie a personalității dumnevoastră care va fi îndrăgită de întreaga familie. Fiecare element are rolul bine stabilit, iar combinate, acestea crează o ambientă plăcută.
Astfel livingul vă fi asociat cu relaxarea și distracția și cu siguranță va fi camera preferată atât a familiei cât și a invitaților.


Lasă un Comentariu...

*