5 lucruri care aduc energie pozitivă într-o casă

Casa e un mic refugiu în care sperăm să ne reîncărcăm bateriile, pentru a face față tuturor încercărilor vieții. Nu e de mirare că, în ultimul timp, specialiștii acordă o atenție din ce în ce mai mare sentimentelor pe care locuința ni le transmite. Află care sunt cele 5 lucruri care aduc energie pozitivă într-o casă. Apelează la ele și bucură-te de puterea lor.

Psihologii afirmă că un simplu zâmbet atrage energia pozitivă și încrederea în sine. Experții în design interior susțin, însă, că și obiectele pe care le alegem în casă, dar și modul în care le aranjăm, se pot dovedi utile în acest sens. Ți-am pregătit o listă cu 5 lucruri care aduc energie pozitivă într-o casă. Descoperă-le și lasă-te inspirat de ele.

  1. Un animal de companie. Cu toții ne amintim de magazinele chinezești unde suntem întâmpinați, la intrare, de o pisică ce-și mișcă lăbuța, în semn de salut. Se crede că o asemenea decorațiune e menită să atragă norocul și prosperitatea. Un animal de companie poate face și mai multe pentru noi! S-a constatat că mângâierea câinilor sau pisicilor scade considerabil nivelul de stres și anxietate. Mai mult, prezența unui animal de companie reduce cu 1/3 riscul de apariție al unui accident vascular cerebral! Iată de ce, un câine sau o pisică fac parte din categoria celor 5 lucruri care aduc energie pozitivă într-o casă. În plus, poți uita de grija părului lăsat de animalele de companie. Tehnologia modernă are grijă să-ți pună la dispoziție aspiratoare performante, compacte, ușor de folosit, care aspiră totul dintr-o singură mișcare! Poți găsi câteva oferte atractive în acest aici.
  2. Aloe vera și bambus ca plante de apartament. Pe lângă faptul că purifică aerul, cele două plante sunt recunoscute în filosofia Feng Shui pentru proprietățile lor deosebite. Despre aloe vera se spune că ar absorbi energia negativă. Cât despre bambus, orientalii susțin că atrage succesul și prosperitatea. Nu e de mirare că specialiștii le includ și pe lista celor mai inspirate cadouri de casă nouă, ținând cont de încărcătura lor simbolică, dar și de capacitatea pe care o au de a înveseli o locuință.
  3. Lumânări parfumate. O aromă ne poate schimba starea de spirit, relaxându-ne și motivându-ne sau, dimpotrivă, inducându-ne o stare de angoasă. Pentru calm și relaxare, alege lumânări cu arome de mușețel, levănțică, iasomie sau vanilie. Iar pentru revitalizare – arome de citrice, mentă, trandafir sau ceai. Se mai spune că lumânările în nuanțe sau suporturi albe atrag energia pozitivă.
  4. Din cele mai vechi timpuri, oamenii au vorbit și au crezut în puterile miraculoase ale pietrelor/cristalelor. Cap de listă este cuarțul roz, cunoscut și sub numele de cristalul dragostei. El contribuie la confortul și echilibrul emoțional al locatarilor. Cei care își doresc să atragă creativitatea, succesul și productivitatea, ar trebui să opteze pentru carneol. Alte cristale recomandate pentru influențele lor benefice sunt: selenitul, onixul, aventurinul și rodonitul.
  5. Un spațiu curat, neîncărcat. O casă curată este o casă cu o energie pozitivă. Asigură-te că nu păstrezi piese de mobilier deteriorate, calendare vechi, ceasuri stricate sau vase ciobite. Tradiția Feng Shui încurajează aruncarea acestora, motivând că ar atrage ghinionul. Despre calendarele vechi, bunăoară, se spune că nu-și lasă locatarii să se desprindă de trecut și să se bucure de prezent. În timp ce vasele, simbol al bogăției, odată ciobite, au capacitatea de a atrage problemele în viața ta.

Lasă un Comentariu...

*