4 piese de mobilier pentru salonul tău

Atenția la detalii este deosebit de importantă în momentul în care decorezi, așa că noi venim cu câteva sfaturi care cu siguranță te vor ajuta să îți pui amprenta și livingul casei tale să te reprezinte și să te simți mereu confortabil.

Mai jos ai patru piese de mobilier care, dacă sunt alese cu grijă, cu siguranță vor face din salon un spațiu în care să îți petreci timpul cu plăcere.

  1. Colțarul este unul dintre elementele de bază din sufrageria casei tale. În primul rând, trebuie să ai grijă ca această piesă de mobilier să fie cât se poate comodă și de spațioasă. Pe colțar vor lua loc musafirii care vin la cafea, iar dacă ai mulți prieteni, în funcție de spațiul de care dispui. ar fi bine să alegi un colțar mare. În ceea ce privește designul, alege un model care să se potrivească sufrageriei tale și stilului în care ți-ai decorat restul casei. Aici găsești mai multe modele printre care cu siguranță vei găsi ceva potrivit, indiferent că ești în căutare de piese de mobilier minimaliste sau tradiționale.
  2. Măsuța de cafea e o altă piesă de mobilier importantă în sufrageria ta. Pe piață există nenumărate modele, care de care mai interesante. Și în acest caz, poți găsi variante care să fie perfecte pentru stilul salonului tău. Poți opta pentru măsuțe din sticlă, din lemn, extensibile, fixe sau mobile, lăcuite sau mate și de diferite înălțimi. Există o multitudine de modele din care poți alege, acestea fiind doar câteva exemple.
  3. Dacă spațiul îți permite, un șezlong ar fi piesa de rezistență în sufrageria ta. Acest obiect de mobilier poate fi pata de culoare care să dea un plus de eleganță. Pe lângă faptul că ai la dispoziție o mulțime de modele de diverse mărimi și culori, șezlonguri pentru sufragerii sunt și foarte confortabile. Salonul tău va avea, astfel, un design inedit, iar serile de film vor fi cu atât mai relaxante.
  4. Comoda pentru televizor este un accesoriu căruia trebuie să îi acorzi atenție atunci când îl alegi. În funcție de restul obiectelor de mobilier, de mărimea televizorului și de înălțime, trebuie să optezi pentru o comodă cât mai potrivită pentru salon. Există și comode pentru televizor utile, în sensul că au spații pentru depozitarea diverselor obiecte, cu designuri elegante, potrivite pentru stiluri diverse.

Salonul casei tale poate fi o oază de liniște și de relaxare dacă faci alegerile potrivite în momentul în care decorezi. Piesele de mobilier sunt deosebit de importante, atât pentru design, cât și pentru utilitatea lor. Dacă faci din sufrageria ta un loc confortabil și elegant, cu siguranță vei petrece acolo clipe frumoase alături de familie și de prieteni. Totul este să alegi obiecte care îți plac și care să se îmbine armonios cu stilul locuinței tale. Un salon, indiferent de mărimea acestuia, poate să devină locul tău preferat din casă dacă ai avut grijă să îl decorezi în așa fel încât să îți facă plăcere în momentul în care intri în el.

Lasă un Comentariu...

*