Idei pentru camera de joacă pe care toată lumea le va iubi

Camera de joacă poate fi un spațiu în care copilul să se poată desfășura în voie. În alegerea unui sistem de decorare pentru camera copiilor, cu cât este mai imaginativ și colorat cu atât mai bine. Este un spațiu de joacă pentru copii care să le permită să-și pună la contribuție imaginația și creativitatea.

camera de joaca

Pentru început, ar fi indicat ca încăperea să aibă un fereastră cât mai mare pentru a lăsa să pătrundă în cameră cât mai multă lumină naturală. În plus, o astfel de fereastră va crea și impresia de spațialitate.

În ceea ce privește podeaua, dacă nu există încălzire pe sub podea, atunci se pot pune mici covorașe colorate, pufoase și călduroase.

Loc de joacă cu dulap tablă. Să recunoaștem, mâzgăleli ocazionale pe pereții albi, proaspăt vopsiți pot fi, uneori, o parte inevitabilă din a avea copii mici în casă. Deci, o soluție inventivă de a avea un loc în care să se poată desfășura în voie, va fi mai mult decât binevenit! Un perete tablă sau ușile dulapului pe post de tablă nu sunt numai un plus de distracție în locul de joacă, dar blocul de culoare puternic, de asemenea, dă un aspect surprinzător pe un fundal alb. În plus, această invenție este și extrem de practică, ușile dulapului ptând fi șșterse rapid cu un burete. În cazul în care praful de la cretă nu este tocmai pe placul tău, atunci poți opta pentru uși speciale care pot fi scrise cu markerul și, la fel, pot fi curățate cu un burete special.

Loc de joacă cu mobilier inventiv. Fii creativ, cu mobilierul sau încearcă să adăugi un cort. O cameră de joacă se poate transforma rapid într-un loc de aventură. E deajuns să pui un cort în mijlocul camerei, iar pe lângă el, să creezi din saltea sau din jucăriile pe care micuțul le are în dotare, o adevărată junglă. Poți vopsi pereții în dungi tematice, tocmai pentru a întregi atmosfera. Soluții se găsesc la tot pasul. Contează doar să fii deschis la orice idee.

Loc de joacă cu stație de lucru și de depozitare. În momentul în care vrei să amenajezi un spațiu de joacă care să poată fi folosit și ca birou și ca spațiu de depozitare, trebuie să alegi foarte bine mobilierul. E clar că este nevoie să maximizezi foarte mult, fiecare colțișor al încăperii. De aceea, poți opta pentru un birou simplu, format dintr-o poliță, sub care să pui cutii în care să fie depozitate jucăriile. Sau poți pune rafturi deasupra acestui birou, pe care, la fel să depozitezi cutii cu jucării. Poți alege o canapea cu un design interesant, pe care micuțul să se relaxeze, dar care să poată fi transformată ușor într-un obiect de joacă. Pereții pot fi vopsiți îîn culori vibrante, care să scoată camera din zona de sală de lucru.

Sursă foto:pinterest.com

Lasă un Comentariu...

*