Idei de amenajare: transformarea unei zone a casei în spațiu de gaming

Dacă acorzi un spațiu generos din timpul tău liber jocurilor video, articolul acesta se va potrivi ca o mănușă pe nevoile tale de amenajare. Mai mult decât atât, te afli și într-o perioadă propice pentru a sta departe de spațiile publice, adică în siguranța și confortul propriului spațiu de gaming.

Sursa foto: AICI

Pentru a obține din acest proiect un rezultat demn de Instagram, trebuie să te intereseze mai mult modul în care gândești de la 0 un perimetru al casei tale, astfel să arate și bine, dar să și îți ofere suportul necesar pentru pasiunea ta. Iată cum se amenajează corect un spațiu indoor pentru jocuri video:

Camera pentru gaming – ce pui pe lista de cumpărături?

În prima etapă a proiectului, pregătește-te pentru o serie de achiziții:

Suport pentru TV: Cu cât mai multe televizoare în acest spațiu, cu atât mai bine. Spunem asta pentru că poți îmbina pasiunea pentru jocuri video cu cea pentru sporturi și pariuri sportive. În timp ce joci FIFA cu cel mai bun prieten al tău, pe ecranul din dreapta poți vedea care este scorul la un anumit meci de fotbal, sau poți urmări jocul virtual pe care tu ai pariat (mai multe pariuri virtuale pe betano.com)

Organizator cabluri: este vital într-un astfel de spațiu, pentru că poate permite o gestionare “curată” a acestor componente, fără a exista riscul vreunei accidentări nedorite.

 Router wireless: un astfel de device trebuie neapărat să includă StreamBoost, adică un sistem 2.0 ce permite o partajare preferențială a lățimii de bandă, în funcție de device-urile pe care le utilizezi în timpul jocului.

Multimedia remote: vei avea nevoie de un astfel de dispozitiv în spațiul pe care vrei să îl amenajezi. Cu alte cuvinte, este o telecomandă de tipul “all-in-one”, compatibilă cu televizorul, sistemul de sunet, DVD / Blu-Ray Player, Apple TV etc

 Mobilier gaming: cea mai importantă piesă din această listă cu produse este scaunul tău de gaming. Este locul în care îți petreci cea mai mare perioadă a acestui timp, de aceea, alegerea sa este una cât se poate de importantă. Mai înainte de toate, un scaun de gaming trebuie să fie ergonomic, așa că doar câteva click-uri pe net îți poate oferi mai multe informații despre alegerea corectă a acestui produs. Mai ai nevoie și de mobilier cu rafturi și sertare pentru stocarea de rezervă a cablurilor / DVD-urilor / căștilor, precum și a altor accesorii sau periferice.

 Multipriză cu protecție: într-un astfel de spațiu se pot întâmpla o mulțime de surprize neplăcute ce țin de electricitate. Așa că pune chiar acum pe lista priorităților tale și o multipriză cu protecție, împotriva supratensiunilor sau întreruperilor bruște, ce pot aduce avarii grave televizorului, unității centrale etc

Sistemul audio: cum ar putea funcționa un astfel de spațiu fără cele mai bune difuzoare? Îți recomandăm o bară audio ce dispune de tehnologie Bluetooth / WiFi, pentru că astfel, vei avea nevoie de o cantitate mult mai mică de cabluri.

Cameră pentru gaming – distracția din spatele proiectului

Dacă mai sus am discutat despre așa-zisele aspecte tehnice ale unui astfel de proiect de amenajare, haide acum să vedem cum te poți distra cu amenajarea acestui spațiu:

  • Neoane roșii, albastre, verzi galbene – pentru a aduce atmosfera unei săli de jocuri a anilor 90’ în spațiul casei tale;
  • Figurine cu personajele din jocurile tale preferate, suveniruri achiziționate la convenții, sau chiar direct de pe net;
  • Postere retro cu jocuri ce au reprezentant producții-cult la momentul respectiv, de exemplu, Quake III Arena sau C&C Tiberian Sun.

Profită acum de toată această perioadă în care te vezi nevoit să stai mai mult pe acasă, comandă online toate produsele de care ai nevoie și concretizează rapid acest proiect!

 

 

Lasă un Comentariu...

*