Vrei să îți decorezi casa în stilul revistelor de home&living? Unicspot este designer-ul casei tale

Să realizezi un design modern, în tendințe, în interiorul locuinței tale, poate fi destul de costisitor dacă apelezi la designeri specializați. Dar dacă dispui de puțină imaginație, un strop de ambiție, o viziune concretă, presărată cu determinare și un vârf de pasiune, vei descoperi că ai rețeta potrivită pentru a deveni chiar tu designer-ul casei tale. Unicspot.ro este magazinul online care va aduce transformări magice locuinței tale, la prețuri accesibile.

unicspotro_3Stilul și calitatea până la cele mai mici detalii

De la canapea și mobilier, paturi și dulapuri, mese și scaune, toate aceste obiecte de dimensiuni mari sunt elementele principale cu care faci contact vizual când intri în încăperi. Există frumusețe în simplitate, de aceea e bine să te asigur că nu supraîncarci camerele în care-ți place să îți petreci timpul. Spațiile mai aerisite îți permit libertate de mișcare și gândire, nefăcându-te să te simți claustrofobic.

Holul este prima parte din interiorul casei care te întâmpină atât pe tine cât și pe cei dragi, iar uneori tinde să fie ce mai neglijat din punct de vedere estetic. Însă și acesta merită mici detalii, obiecte decorative și piese de mobilier care să confere celor care intră, senzația că sunt primiți cu drag. Știi că prima impresie contează, iar un hol frumos aranjat este prima invitație nonverbală pe care o primesc oamenii pentru a explora restul locuinței.

Ce te faci când inviți familia sau prietenii și se adună perechi peste perechi de pantofi în fața ușii, blocând intrarea? Îți trebuie neapărat un pantofar, pentru a-i pune pe toți în ordine, mai ales dacă ești genul de persoană organizată. Având aspecte din lemn natural sau optând pentru variantele de alb care dau senzația unui hol mai mare, găsești o varietate de modele dintre care poți alege pe unicspot.ro. Dacă stilul casei tale este unul mai clasic, poți opta pentru un pantofar vintage, putând fi personalizat după bunul plac chiar și cu câteva obiecte decorative de accent. Sau de ce să nu optați pentru un cuier cu tot cu pantofar, pentru a le fi mai ușor persoanelor să se așeze, să se descalțe și apoi să-și agate haina?

Detaliile fac diferența în decorul unei locuințe

Fiecare cameră are nevoie de același tip de atenție către detalii. Plantele poziționate în locurile cheie, pernele decorative poziționate strategic, tabloul care conferă o pată de culoare sau oglinda deosebită care devine centru atenției, toate aceste elemente de decor sunt de fapt cele care dau viață și personalitate unei încăperi.

Vei descoperi în cadrul magazinului online unicspot.ro elementele necesare pentru a transforma complet ambientul și atmosfera din jur. De asemenea aceștia au o gamă diversă de piese de mobilier timeless, calitative, care vor face față anilor trecuți peste ele. Bibliotecile asimetrice sunt în vogă și ar umple cu siguranță golul acela de pe peretele sufrageriei cu care tot nu știai ce să faci. Cărțile tale preferate vor arăta mult mai cool aranjate într-o astfel de piesă de mobilier.

Contact:

comenzi@unicspot.com

Lasă un Comentariu...

*