6 modalități prin care îți personaliza holul

Mic sau mare, holul de la intrare sau dintre încăperi de cele mai multe ori este omis când vine vorba de o decorare ca la carte. Pentru că într-un cămin trebuie să existe armonie și pentru că inclusiv holurile fac parte din locuințele noastre acestea ar trebui tratate cu respect.

6 modalități prin care îți personaliza holul (1)

Picture 1 of 6

Dacă nu ai idei despre cum să le personalizezi îți sugerăm noi 6 idei.
1. Personalizează pereții holului cu dungi!

Dungile pe cât de clasice sunt pe atât de îndrăznețe și plăcute pot fi într-un spațiu ca holul, de exemplu. Pentru un efect WOW optează pentru două culori în contrast, iar dacă îți dorești o imagine mai blândă atunci poți recurge la nuanțe apropiate.

Dungile orizontale sunt recomandate holurilor foarte generoase, în timp ce cele verticale sunt ideale pentru holurile mici. Prin intermediul dungilor verticale holul va părea mai înalt și mai mare.

Chiar dacă ai ales dungile pentru personalizarea pereților din hol acest lucru nu te va împiedica să-ți etalezi pozele de familie sau diferite lucrări de artă. Pentru a crea însă un balans alege rame în culori apropiate de cele utilizate pe pereți.
2. O idee mai puțin comună, dar care va fi cu siguranță apreciată de cei mici este montarea unei table de scris în hol. Astfel, cei mici își pot exersa talentul pe pereți fără să te apuce isteria, oferind în același timp un aer jovial spațiului. Dacă însă tabla consideri că este mult peste bugetul tău atunci ai putea să te orientezi către o vopsea magnetică ce oferă același rezultat.
3. Aceeași culoare închisă ar putea să te inspire în a oferi profunzime holului, mai ales dacă acesta este un hol mic. Recurgând la o culoare închis pe unul din pereții din hol vei crea impresia că acesta este unul din cele mai importante locuri din locuință, holul devenind un punct de atracție.
4. Un alt lucru pe care-l mai poți face într-un hol este să-ți decorezi tavanul. Fie că-l vopsești într-o culoare diferită de cea a pereților, că recurgi la un imprimeu sau optezi pentru ambele variante, tavanul astfel personalizat va lăsa, de asemenea, impresia de înălțime.
5. Animal print-ul poate reveni sau nu la modă, însă cu siguranță un imprimeu de dalmațian nu va fi ușor de ignorat. Astfel, dacă ai un hol mic, nu există loc mai potrivit unde să experimentezi acest lucru. Poți încerca cu tapet sau direct cu culori, dacă ai curaj.
6. Dacă talentul la desen este unul din darurile de la Dumnezeu atunci ce te împiedică să-ți testezi abilitățile pe pereții din hol cu ajutorul unui marker permanent. Acest spațiu nu numai că va cunoaște originalitatea adevărată, dar va avea și valoare sentimentală pentru că este creat de tine.

sursa foto: www.bhg.com

Lasă un Comentariu...

*