Fabrica de mobilă Era Home – mobilă fabricată în România pentru dorințele tale

Mobila este un aspect foarte important în orice casă sau instituție. Oricare ar fi stilul în care este amenajat, mobila „are” ultimul cuvânt. Tot decorul se învârte în jurul mobilei, așadar înainte de a stabili totul, mai întâi trebuie să alegi mobila potrivită. În funcție de preferințele pe care le ai, poți comanda online mobilă fabricată în România pentru dorințele tale! Era Home îți oferă acces la multiple produse în materie de mobilier și nu numai.

Era Home este o fabrica de mobila localizată în țara noastră, care dispune de o gamă largă de produse. Piesele de mobilier sunt confecționate din materiale de înaltă calitate, care pot rezista o viață întreagă în interiorul casei tale. De pe site-ul firmei te poți bucura de o mulțime de piese de mobilier pe care le poți așeza și în alte tipuri de clădiri în afara casei. Din varietatea de articole vei găsi cu siguranță accesorii care să se potrivească oriunde dorești să le amplasezi.

Site-ul magazinului dispune de mai multe categorii, unde se numără: dormitoarele, livinguri, paturi, canapele, saltele, bucătării, șifoniere, noptiere, comode, mobilier pentru hol, mobilier de dimensiuni mici, accesorii pentru mobilă, corpuri de iluminat pentru interior și exterior, cât și lenjerii de pat. Fiecare categorie cuprinde mai multe produse, cu diferite forme și aspecte care se pot potrivi în mai multe încăperi.

Seturi complete sau piese separate

În funcție de cum îți dorești să aibă aspectul final în încăperea respectivă, poți alege seturi complete sau piese separate. Aici este vorba despre dormitoare, care pot fi compuse din seturi sau poți alege șifoniere și paturi separate. Seturile pot conține și saltele, așadar alegerea stă în mâinile tale! Înainte de a achiziționa, poți opta către navigarea printre produsele respective, apoi să alegi produsul care se potrivește mai bine.

De cealaltă parte, dacă dorești să alegi doar un pat și șifoniere separate, le poți amplasa chiar și în camera de oaspeți sau camera copilului. Paturile se pot monta foarte ușor și au un aspect ce se poate integra cu ușurință în orice încăpere. Ai ocazia de a opta pentru paturi pe centru sau paturi pe colț, cu sertare sau fără și de diferite dimensiuni. În funcție de locul pe care îl ai disponibil, dimensiunile paturilor pot varia.

Seturile sunt disponibile și în materie de bucătării, acolo unde poți alege de asemenea, produse singulare. Corpurile de bucătărie au dimensiuni variate și le poți amplasa oricum arată pe placul tău. În plus, acestea sunt fabricate în așa fel încât spațiul de depozitare să fie unul mare.

Mobilă variată pentru orice spațiu

Dacă nu vrei să alegi mobilier de dimensiuni mari, pe site-ul mobilaera.ro ai la dispoziție și mic mobilier. În această categorie sunt incluși tabureți singulari sau la set, măsuțe de cafea în forme diferite, care pot fi amplasate în spațiile mici.

Acestea au dimensiuni reduse, însă aspectul lor este unul deosebit. Alege ceea ce se potrivește stilului tău și redecorează încăperile cu ajutorul mobilierului mic!

 

Contact:

0745772454

contact@mobilaera.ro

Lasă un Comentariu...

*