Eliberează livingul în 4 paşi simpli

De câte ori nu aţi amânat ziua în care să reamenajaţi livingul, spaţiul în care vă petreceţi cel mai mult loc pentru relaxare şi odihnă după ce veniţi obosiţi de la muncă? O cameră de zi frumos organizată este printre cele mai mari dorinţe ale noastre, dar poate că din lipsă de timp şi de idei, momentul în care să facem ceva în acest sens suferă mereu amânare. Un lucru este cert: un living mai puţin aglomerat poate oferi un aspect nou camerei, dând impresia unui spaţiu liniştit, numai bun pentru relaxare.

elibereaza livingul

Mai jos am făcut un top cu patru idei, prin care putem scăpa de lucrurile enervante din casă, dar pe care totuşi le păstrăm în cameră, pentru că nu se ştie niciodată când vom avea nevoie de ele.

elibereaza livingul 1

Picture 1 of 10

  1. Ascundeţi electrocasnicele. Încercaţi să le găsiţi o casă nouă tututor electronicelor din casă, precum televizor, sisteme muzicale, boxe  şi desigur toate telecomenzile pe care le aveţi.  Un dulap pictat este o idee bună să ascundeţi televizorul când nu îl folosiţi şi nu uitaţi să puneţi acolo ş telecomanda. Acest lucru va crea un spaţiu numai bun pentru lectură şi relaxare, şi va face ca televizorul să nu mai fie punctul focal al camerei. Sfat: puneţi deasupra dulăpiorului un tablou, sau o lampă pentru a crea o atmosferă aparte.
  2. Transformaţi biblioteca într-un loc atractiv. Dar ce facem cu toate cărţile, revistele împrăştiate prin diverse locuri din casă? O bibliotecă atractivă este unul dintre cele mai simple moduri de a organiza cărţile, revistele şi accesoriile. Casete le îmbrăcate în material textil legate cu panglică sunt o opţiune excelentă să îţi organizezi scrisorile şi documentele. Sunt şi simplu de găsit, magazinele de profil abundă în oferte. În plus, puteţi adăuga în bibliotecă câteva dintre lucrurile favorite, precum o vază mai interesantă care vă place sau un accesoriu vintage, pentru a crea un spaţiu plăcut celui care intră în living dar şi pentru dumnveavoastră. Aranjarea rafturilor este o operaţiune simplă, dar care parcă nu se termină niciodată, aşa că sfatul este să cumperi direct o bibliotecă cu tot cu rafturi integrate, pentru a scăpa de un stres. Ceea ce doriţi să nu fie la vedere, puneţi în spatele altor elemente.
  3. Măsuţa de cafea cu rafturi. Când vine vorba să alegeţi măsuţa de cafea, nelipsită dintr-un living, puteţi opta pentur un design cu sertare sau rafturi. Un corp din lemn vă poate fi de folos pentru a stoca unele lucruri precum, DVD, Cd-uri, şi de asemenea este important să aveţi şi o altă măsuţă mică, lângă canapea, pe care să aşezaţi lampa.
  4. Coşul portabil, cu mânere – un must have în orice living. Sau coşul care te scapă de griji. Dacă vrei să ai lucrurile mereu la îndemână şi eşti în căutarea unui mijloc de stocare, poţi opta pentru coşuri cu mânere, fabricate din iută sau alte materiale naturale. Sunt practice şi în ele încape cam orice. Ele se vor încadra foarte bine în peisaj, lângă canapea sau într-un colţ. Până la urmă ele pot fi puse oriunde. Ce e cel mai important de menţionat: pe lângă reviste, ziare, diverse accesorii, în ele pot încăpea şi jucăriile copiilor, care ar rămâne altfel împrăştiate prin toată casa.

Lasă un Comentariu...

*