O noapte în dormitorul lui Van Gogh

Dacă plănuiești cumva anul acest o excursie în Chicago nu cumva să ratezi cea mai bună oferă de cazare, 10 dolari pentru o noapte petrecută în camera lui Van Gogh.

o noapte in dormitorul lui van gogh (1)

Picture 1 of 6

Dat fiind că anul acesta are loc prima expoziție din Chicago în care sunt incluse și toate cele trei tablouri faimoase ale lui Van Gogh, ce surprind ipostaze din celebrul său dormitor, un tânăr, expozant și el, a decis să recreeze unul din acestea în realitate. Dormitorul lui Van Goghe este un omagiu și, totodată, un mod de a celebra acest eveniment plin de însemnătate pentru pasionații de arte frumoase. Astfel, imaginea din tablou se comută într-o cămăruță mică, amenajată întocmai ca pe vremea pictorului, când acesta locuia în Franța.

Detalii despre dormitorul lui Van Gogh, despre felul cum îl poți rezerva găsiți pe www.airbnb.com.

Cât privește cea mai populare încăpere din lume, un spațiu de care celebrul pictor pur și simplu s-a îndrăgostit, dat fiind ca a simțit nevoia să producă trei lucrări cu acesta, este decorată într-un stil post impresionist, care amintește atât de sudul Franței, cât și timpurile demult apuse, dar la fel de interesante și captivante pentru acest secol.

Este captivantă tehnica de lucru a acestui tânăr talentat, felul cum a reușit să dea viață unui tablou și să picteze obiectele în așa fel încât cu greu îți dai seama dacă sunt reale sau nu. De altfel, chiar face o mențiune în sensul acesta pe site-ul airbnb, unde te îndeamnă să trăiești experiența de a locui într-un tablou.

Lasă un Comentariu...

*