Cum amenajezi un dormitor? Iată 30 de super idei!

Un dormitor este spațiul în care trebuie să te simți bine și să te relaxezi. Cu toate acestea, puțini sunt cei ce alocă un spațiu mai mare dormitorului, fiind restrânși de metri pătrați insuficienți ai camerei, dar și de anumite goluri din cameră determinate de poziția ușii, a ferestrei sau de locul în care trebuie să așezi dulapul pentru haine.

01

Picture 1 of 30

În cazul unui dormitor mic este indicat să ții cont de dimensiuni – ca atare, înainte de toate alege o saltea potrivită și comodă. Poți găsi o saltea de 140 cm sau de 160 cm. Dimensiunea cadrului patului va fi cu circa 10 cm mai lată. În plus, de la pat și până la dulap ar fi bine să lași o distanță de circa 80 cm minim, dacă camera îți permite. De asemenea, distanțele din lateralele patului trebuie să cumuleze 60 cm.

Și tot ca o idee de amenajare ar trebui să ții cont să așezi patul astfel încât să poți vedea fereastra și ușa de intrare în dormitor. Cu toate acestea, dacă te simți altfel mai bine, nu ezita să îți pui în aplicare trucurile și să îl așezi acolo unde crezi că este mai bine. În fond, totul depinde de ideile tale de amenajare!

Și dacă ai un spațiu mic ai putea să încadrezi patul în mijlocul șifonierului, împletind cele două utilități ale camerei.

Sursa foto: housebeautiful.com

Lasă un Comentariu...

*