Ce tip de cuvertură să alegi pentru dormitorul tău

Dormitorul este una dintre cele mai importante camere din casa ta, o cameră care merită atenție specială atunci când vine vorba despre mobilare sau asortarea cromatică. Având în vedere că este camera în care petreci cel mai mult timp, dormitorul trebuie să se plieze pe nevoile și așteptările tale, iar atunci când te muți în casă nouă sau dai startul unei renovări totale îți permiți să dai frâu liber imaginației.

Primul lucru pe care trebuie să-l iei în considerare este, bineînțeles, inducerea unei stări de relaxare. Indiferent că adormi mai repede sau mai greu, dormitorul trebuie să fie o oază de relaxare și calm, care să alunge stresul și oboseala acumulate peste zi, mai ales dacă ai un job solicitant. Tocmai de aceea, este ideal să faci un contrast cât mai plăcut între culoarea peretelui și pat – contrast care să inducă o stare de relaxare și care să te ajute să adormi mai ușor.

Așa este, culoarea peretelui nu este suficientă pentru a obține efectul dorit. Mobilierul, dar mai ales patul joacă un rol foarte important în a aduce starea de liniște mult căutată. Una dintre piesele de rezistență la acest capitol este cuvertura de pat. Aceasta acoperă de regulă patul pe perioada zilei și asigură un aspect plăcut – tocmai de aceea achiziționarea cuverturii trebuie făcută luând în calcul mai multe aspecte. De exemplu, dacă ai un dormitor mobilat în stil minimalist ar fi recomandat să optezi pentru o cuvertură în același ton, în format uni sau bi-color.

Astfel, senzația de „simplu” va fi păstrată și nu vei risca să încarci dormitorul din punct de vedere cromatic. O altă variantă ar fi alegerea unei cuverturi în contrast total cu restul dormitorului, pentru ca toată atenția să fie direcționată către pat.

Oricare ar fi alegerea ta suntem siguri că vei alege o cuvertură aspectuoasă și confortabilă. Tocmai de aceea, îți recomandăm să vizitezi unul dintre cele mai mari magazine online din România pentru acest domeniu, și anume VisePufoase.ro. Cu peste 900 de produse active pe site, Vise Pufoase este unul dintre cele mai căutate magazine online atunci când vine vorba despre lenjerii de pat, cuverturi, perne, pilote și alte articole destinate dormitorului. Toate produsele sunt de fabricație românească, așa că nu trebuie să-ți faci griji – calitatea va fi mereu pe primul loc.

În ceea ce privește cuverturile, specialiștii de la Vise Pufoase sunt gata să-ți sară în ajutor cu opțiunile cele mai potrivite. Cu zeci și zeci de modele în culori plăcute, cuverturile sunt disponibile în format XXL și vin însoțite de fețe de pernă sau chiar perne, depinzând de ofertele disponibile. Fie că preferi cuverturile cu model clasic, cele cu format geometric, floral sau minimalist, poți descoperi la Vise Pufoase o serie de cuverturi de pat deosebite ce vor înfrumuseța cu siguranță dormitorul tău. Așa cum menționam mai sus, calitatea este cel mai important aspect la Vise Pufoase, așa că specialiștii noștri lucrează constant cu fabricile cu tradiție din Pucioasa și Mizil pentru a oferi clienților cele mai bune produse de dormitor.

De asemenea, această colaborare de succes ne permite ca noi și noi modele să apară pe site-ul nostru, ceea ce face decizia de cumpărare cu atât mai facilă. Multitudinea de culori și modele, dar și de texturi permite ca acestea să se plieze pe mai multe tipuri de dormitor, oricare ar fi stilul acestuia. Totuși, toate cuverturile au un singur numitor comun – confortul. Compoziția de bumbac asigură o senzație plăcută la atingere și un confort sporit, ceea ce se traduce printr-o senzație de relaxare din ce în ce mai greu întâlnită în ziua de astăzi.

Nu doar cuverturile sunt extrem de calitative la Vise Pufoase – lenjeriile de pat, disponibile în sute și sute de modele reprezintă poate cea mai importantă categorie de produse destinate dormitorului. Te așteaptă pe site diverse tipuri de lenjerii Pucioasa, precum lenjerii din bumbac, fibră de bambus sau microfibră – depinzând de sezon. Modelele de lenjerii sunt, și ele, disponibile într-o paletă largă de culori, ideale pentru orice tip de dormitor. Cu o selecție atât de mare îți va fi greu să nu găsești o lenjerie de pat pe gustul tău!

Aproape toate produsele de la Vise Pufoase se află pe stoc, așa că poți plasa comanda liniștit. În cel mai scurt timp posibil vei fi contactat de către unul dintre colegii noștri, care va confirma rapid cu tine comanda. De atunci și până în momentul primirii coletului nu ar trebui să treacă mai mult de 24 de ore, ceea ce înseamnă că produsul dorit se poate afla în brațele tale într-un timp extrem de scurt. În ceea ce privește livrarea, aceasta are loc prin FAN Courier și GLS, care au dovedit de-a lungul timpului nu doar rapiditate, ci și eficiență și flexibilitate.

Așteptăm și comanda ta la Vise Pufoase, unde dormitorul poate căpăta un suflu nou cu simpla schimbare a unei cuverturi sau lenjerii!

Lasă un Comentariu...

*