5 motive pentru care dressingul tău ar trebui să fie foarte încăpător

Construirea unui dressing reprezintă o etapă foarte importantă și nu este nici pe departe cel mai simplu lucru din lume, mai ales dacă este împărțit de ceilalți membri ai familiei. Totul trebuie să fie foarte bine compartimentat astfel încât să poată fi regăsite obiectele vestimentare ale familiei foarte ușor.

dressing

Din lipsă de spațiu, cei mai mulți construiesc un singur dressing încăpător pentru întreaga familie. Renunță la vechile dulapuri sau șifoniere și potrivește un colț al locuinței pentru depozitarea hainelor și obiectelor vestimentare. Cu puțină imaginație totul se va transforma în ceea ce îți dorești cel mai mult, într-un spațiu încăpător și mai ales foarte util.

Iată mai jos 5 motive pentru care dressingul tău ar trebui să fie foarte încăpător:

  1. Spațiul este de cele mai multe ori împărțit cu partenerul – trebuie să recunoști că nu mereu ai putea adăposti într-o singură locuință două astfel de spații și de aceea este nevoie de o mai bună compartimentare. Ca atare, ar trebui să faci loc atât obiectelor de îngrijire personală ale partenerului tău, pe care le poți regăsi aici, cât și celorlalte obiecte vestimentare. Iar atujnci când mai ai și un copil lucrurile par să se complice și mai mult de atât, va fi nevoie să creezi compartimente întregi pentru hăinuțele micuțului tău.
  1. Desființează dulapul de pantofi – fiecare are în propria casă un loc pentru depozitarea cutiilor de pantofi. Este nevoie să faci acestora loc în dressing, astfel încât să poată fi păstrate cât mai bine. Nu uita că precum este colecția ta impresionantă de pantofi, tot așa este și colecția lui de pantofi. De obicei, bărbații sofisticați au în vedere alegerea unor game de pantofi destul de diverse, de calitate, în culori diferite, pe care îi poți regăsi aici. Toate acestea aduc un plus de personalitate.
  1. Ai în vedere așezarea hainelor pe umeraș – este bine să iei în calcul că atât colecția ta, cât și colecția lui de îmbrăcăminte cuprinde foarte multe haine ce trebuie să stea așezate pe umeraș. Pentru acestea este nevoie de un spațiu puțin mai mare, așa că nu ezita să ai în vedere această variantă de compartimentare. Pentru a fi cât mai eficient cu spațiul ai putea cere sfatul unui designer, explicându-i acestuia care sunt nevoile tale.
  1. Nu uita de accesorii – fie că este vorba despre curele, genți, fie de accesorii prețioase, precum bijuterii sau ceasuri, fiecare trebuie să își găsească în dressingul tău propriul său spațiu. Încearcă să le așezi central, astfel încât să poată fi asortate mai ușor atunci când ai în vedere un anumit fel de îmbrăcăminte. 
  1. Ai în vedere locul rochiilor de ocazie – de regulă acestea sunt mai lungi și mai vaporoase, așa că vor avea nevoie de mult mai mult spațiu. Ar fi bine să încerci un spațiu în care astfel de rochii de ocazie să fie așezate separat, să nu fie deranjate foarte mult, mai ales pentru că nu umbli în fiecare zi la ele, iar atunci când faci acest lucru trebuie să fie impecabile.

Indiferent de modul în care plănuiești să compartimentezi dressingul din locuință ar trebui să ai în vedere sfaturile unui designer, acesta îți va putea da cele mai bune sfaturi, reușind să facă cele mai bune schițe și compartimentare.

Lasă un Comentariu...

*